8800GT naravno, jednostavno je bolji. Neka bude ASUS, Gainward ili Palit, a procesor dupli u svakom slucaju. Ja sam naklonjeniji Intelu, ali izbor je na tebi.
8800 GT je bolja kartica od 3870 i nećeš imati problema sa drajverima. Intel Core 2 i ploča sa Intel čipsetom su reper stabilnosti. Godinama sam imao AMDeke i razne ploče i kad pomislim na akanje sa drajverima i kompatibilnošću koječega... Tek ove godine kad sam po prvi put uzeo Intel+Intel shvatio sam šta je Qzma iz Sveta Kompjutera stalno naglašavao. Utakneš, instaliraš i sve radi...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Pa E6550 je super procesor, samo zar ces da das 135e za njega, a za 150e mozes da uzmes E6750 koji je dosta bolji. Inace sto se tice ploce, pa maltene bilo koja sa P35 Chipsetom ce ti biti dobra. Zavisi koliko para mislis da das, za 80-100e imas Gigabyte neku P35 ili Asus P5K pa vidi sta ti odgovara.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.