na kablovskoj je isto, jedino stari analogni tuner ima nesto bolju sliku na antenskom sistemu od onog sa `DSP`-om. Sve u svemu Kworld je smece i definitvno pazari Leadtek, nema razmisljanja niti se moze porediti
Pa sad, Kworld Studio TV Terminator nije baš kompletno đubre. Da obrazložim: đubre je softver koji se dobija uz nju, neki Quick TV, stvarno je šit.
Ali kartica, je sasvim solidno parče hardvera. Ima Philips SA7131E čip, koji je solidan tuner i odličan cature čip.
Ako uz nju koristiš program koji se zove Fly2000 TV (http://members.home.nl/fly2000/index_e.html i besplatan je), bićeš zadovoljan. Radi super capure u MPEG-2, ili neki AVI codec, čak ima i crop ocpiju. Kanale možeš da slažeš kako očeš itd. Ima stvarno puno opcija. Ali onda možeš daljinac da baciš.
Iskreno, Leadtek je kompletniji proizvod, ali za više para. Ti odluči.
Imam Leadtekovu WinFast2000 Expert i prezadovoljan sam. Mislim, ne ocekuj cuda, narocito ako nemas kablovsku ili ako hoces da snimas direktno u mpeg4 na slabijem racunaru, ali ono sto malo ko gleda, a moze mnogo zivaca da ti spasi je daljinac sa odlicnim dometom (baterije koje sam dobio uz njega mi traju vise od godinu i po dana!) i brzo skeniranje i menjanje kanala. Slika je super cak i na vecim monitorimja (ja imam 22`), naravno ako nisi previse blizu. Teletekst radi ok. Sve u svemu, za te pare - super proizvod.
imam doticni k-world i kao i ranije prezadovoljan sam sa philipsovim chipsetom. pogotovo ako ti kartica koristi za capturing kablovske ili digi ili total televizije prava je zver ali sa dodatnim softverom tipa FLY 2000 TV.U svakom slucaju uzimaj karticu sa philipsovim chipsetom a ne nekim BT glupostima, poz :)
p.s. sa dual core procesorom neces osetiti nikakvo opterecenje dok capturujes neki materijal, :) ali ako ti je bitan signal zemaljskih kanala preko obicne antene onda je leadtek ili pinacle svakako bolji (skuplji) izbor.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.