to ti je graficka zvana sreca....dali su ti javi model :)...pogledaj na sajtu firme gde si kupio, koliko para si dao, mozda su ti greskom dali jacu ( ako si dao manje para od cene modela 512 na sajtu )...uostalom sta si ti trazio ? koju si ima rekao graficku ?
Skini ovo i poledaj da li stvarno imas 512 na njoj. Ja sam imao ASUS 8600GT silent, i skoro sve mi je prikazivalo da imam 512 rama, a GPUZ i jos jedan program mi je prikazivao 256. Nesto nije bilo u redu sa firmwareom. A pored toga moze da se desi da imas Turbo Cache model, pogledaj kutiju, pa ti zato prikazuje 512. Uzima od ram memorije.
Ako imas 7300 LE, onda nemas 7300 GT. Mislim da si prevaren.
Trazi da ti daju 7300 GT sa magistralom od 128bit i 256 MB DDR3 memorije, koju si i zeleo u startu. LE varijanta ima magistralu samo 64 bit-a, DDR2 memoriju i slabija je i od GS varijante. Sa njom se neces bas naigrati.
Ono sto je moguce da LE varijanta adresira sistemsku memoriju za svoje potrebe, pa je to dodatnih 256 MB. To zovu turbo cash tehnologija.
To je bezobrazluk prodavca ako si trazio 7300 GT, a on ti proda nesto SASVIM DRUGO. Nek ti da ono STO SI TRAZIO !!!
Ako hoce da te lazu i mazu, evo i link na sajt Nvidia-e
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.