Znam da je stara,ali me interesuje koja je bolja karta NVidia GeForce7200SE ili MSI NX6200AX. Kada bi trebalo da se ubaci u komp koju biste pre ubacili. Molim da se uzdrzite komentara tipa obe su sra.. i to samo molim za vase strucnomisljenje. HVALA unapred!! Simke Valjevo u srcu!!
Definitivno 3850, u nekim igrama je skoro duplo brza od 8600GTS. Ako te zanima detaljnije procitaj u novom svetu kompjutera imas opis ili na njihovom sajtu.
Za Simketa nemam konkretan odgovor sem da mislim da su tu negde i da ako nije vazno za igrice a i da jeste potpuno je svejedno koju ubacujes, opet da naglasim da nisam bas previse upoznat sa konkretnim modelima tako da je bolje da sacekas jos neki odgovor.
:: Znam da je stara,ali me interesuje koja je bolja kart :: NVidia GeForce7200SE ili MSI NX6200AX :: Kada bi trebalo da se ubaci u komp koju biste pre ubacili :: Molim da se uzdrzite komentara tipa obe su sra.. i to samo molim za vase strucnomisljenje :: HVALA unapred! :: Simke :: Valjevo u srcu! :: ::
Nisam ni ja konkretno upoznat sa doticnim modelima a i previse su stare da nadjem neki benchmark za njih ali sudeci po oznakama to su modeli iste klase razlicitih generacija, tako da logicki 7200se bi trebalo da je daleko bolji...ALI SE, LE itd su su oznake nvidie za modele koji su dodatno `oskravljeni`, oslabljeni....raspitaj se jos malo ali mislim da ti je 7200 defiinitivno bolji izbor, ako nista drugo zbog novih stvari koji podrzava u odnosu na 6xxx generaciju
1.3850 ili 8600GTS (to se ne moze porediti,ATI je u ovom slucaju mnogo boja kartica i bez dalje rasprave) 2.GeForce7200SE ili MSI NX6200AX(mislim da ne postoji 7200se,trebalo bi da bude gs i svakako je bolja od 6200)p.s.zasto ne uzmes 7300gs?
Nemamo odgovora koja je bolja. Preformuliši pitanje u: koja je gora? Možda to nekako upali.... Mislim da je SK svojevremeno radio (i još uvek povremeno radi), neko nedokumentovano benchmarkiranje low-end graphulja (mislim da nisu baš najjasniji ili najiskreniji uslovim pod kojima su benchmarkovane karte, a tu su svakave laži i zablude moguće), pa su možda i takve i slične tu dospele, ali ja bi ih odokativno proglasio nedovoljnim, pa kakva god koja od njih bila. Nedovoljne. Bitnije je tu, kod takvih top modela, kakvu sliku daju i koliko ti i da li uništavaju oči, koliko se greju ili skiče dok se hlade i tako.... a da li imaju 0,0075% više fps-a u Komandantu Marku.... a-be-ce-be.... Znači, ako se ne nađe uskoro neko ko je i to benchmark-ovao, zanemari objektivnu razliku i pređi na ženski model: više se mi sviđa ta i ta.
Covek postavi pitanje sta je bolje koja je bolja 3860 ili 8600gts ? Prvi odgovor je u stvari isto jedno pitanje: koja je bolja 7200se ili 6200ax? Onda se javljaju likovi koji diskutuju na drugo pitanje i filozofiraju do kese, i na kraju imamo samo 1+ odgovor jer je jedan odgovorio na oba postavljena pitanja, coveku je valjada bilo neprijatno da ne odgovori na prvo pitanje.
Odgovor na prvo pitanje je 3850.
Odgovor na drugo pitaje je: kad vidite da pored vase kuce presvlace ulice bacite bilo koju ili obe pod valjak jer su najgrdja g.vna koja je nVidia ikad napravila.
APLAUZ za uzdrzavanje(lepo zamolih ).Nema veze!!Srecni praznici svima!! Simke Valjevo u srcu!!
:: Nemamo odgovora koja je bolja :: Preformuliši pitanje u: koja je gora? Možda to nekako upali.... :: Mislim da je SK svojevremeno radio (i još uvek povremeno radi), neko nedokumentovano benchmarkiranje low-end graphulja (mislim da nisu baš najjasniji ili najiskreniji uslovim pod kojima su benchmarkovane karte, a tu su svakave laži i zablude moguće), pa su možda i takve i slične tu dospele, ali ja bi ih odokativno proglasio nedovoljnim, pa kakva god koja od njih bila. Nedovoljne. Bitnije je tu, kod takvih top modela, kakvu sliku daju i koliko ti i da li uništavaju oči, koliko se greju ili skiče dok se hlade i tako.... a da li imaju 0,0075% više fps-a u Komandantu Marku.... a-be-ce-be.... Znači, ako se ne nađe uskoro neko ko je i to benchmark-ovao, zanemari objektivnu razliku i pređi na ženski model: više se mi sviđa ta i ta :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
APLAUZ za uzdrzavanje(lepo zamolih ).Nema veze!!Srecni praznici svima!! Simke Valjevo u srcu!!
:: Covek postavi pitanje sta je bolje koja je bolja 3860 ili 8600gts :: Prvi odgovor je u stvari isto jedno pitanje: koja je bolja 7200se ili 6200ax :: Onda se javljaju likovi koji diskutuju na drugo pitanje i filozofiraju do kese, i na kraju imamo samo 1+ odgovor jer je jedan odgovorio na oba postavljena pitanja, coveku je valjada bilo neprijatno da ne odgovori na prvo pitanje :: :: Odgovor na prvo pitanje je 3850 :: :: Odgovor na drugo pitaje je: kad vidite da pored vase kuce presvlace ulice bacite bilo koju ili obe pod valjak jer su najgrdja g.vna koja je nVidia ikad napravila :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.