Ljudii!!!!!Treba mi pomoc,kupio bih neki tft monitor tipa 22` ali da ima ugradjen tv tuner u sebi,ima li neko predlog sta da kupim a da je do 25000din....
Hteo bih da kupim neki Porše ne stariji od 2000. godišta a da je do 2.000 evra.
Šalim se. Bojim se da su takvi monitori poprilično skuplji od klasičnih 22-ica. Najjeftiniji za koji ja znam je LG M228WA-BZ koji košta oko 30.000, dok su Samsungovi modeli sa TV tuner-om preko 400 evra. Za Asusove i Philips modele ne znam, mislim da Asusovi MW modeli nemaju TV tuner...
Pozdrav
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Sa ugradjenim zvucnicima i dodaj Stand Alone USB TV Tuner. Moze lepo da se upakuje, ali da bi koristio i TV i komp, moras imati DVI, sto ce reci opet nema monitora ispod 24000 din. Ali opet prolazis jedno 50-200 evra jeftinije.
Kao sto rece NestasniBe.. Il` si Nindza... Bez 400 evra na kompaktnu spravu ne racunaj .-)
Pa nemam pojma,ja sam nasao u jednoj radnji adijev monitor,koji kosta 22500din,ima u sebi tv tuner i ekran je 22`......a problem je sto nemam pojma kakav je kvalitet tog monitora..... deleted
Pa nemam pojma,ja sam nasao u jednoj radnji adijev monitor,koji kosta 22500din,ima u sebi tv tuner i ekran je 22`......a problem je sto nemam pojma kakav je kvalitet tog monitora..... deleted
Pazi, to je super cena, a Adi ko Adi... Firma nije bas poznata po Bog zna kakvom kvalitetu, ali za te pare je verovatno OK.
:: Pa nemam pojma,ja sam nasao u jednoj radnji adijev monitor,koji kosta 22500din,ima u sebi tv tuner i ekran je 22`......a problem je sto nemam pojma kakav je kvalitet tog monitora.... :: delete :: ::
Mozda je najbolje onda da kupis dobar monitor (sa odgovarajucim ulazima) recimo npr.Asus MW221U za manje od 24 hiljade dinara, a onda kad skupis pare da pazaris i standalone tuner?
Ustvari pre svega bolje da pitam, kako stoji nase trziste sa 1680x1050 tunerima. Znam da ima onaj Leadtekov beli, sto radi na 1280x1024, a sta ima za jace rezolucije? Inace posto i mene interesuje, vidim da postoje digitalni, analgoni i dual tuneri. Koji uzeti ako pretpostavimo da je signal sa CATV.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.