Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Monitor
STRANA 1 OD 1
Hajduk Monitor 26.12.2007. 00:16 T7198

status: user
broj poruka: 114

Hajduk

Sta mislite za ovaj monitor Philips 200VW8FB moze da se nadje za 200e. I da jos nesto da li ima nesto bolje za 200e a da je 20 inca i da je wide. Znaci trba mi monitor za office i za filmove, igrice se nece igrati na njemu.

P.S. Mozda glupo pitanje ali na kompu za koji hocu da kupim ovaj monitor je Geforce 4. Da li ce graficka uticati na rezolucije ekrana ili na osvezenje.....
Pozz svim forumasima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: Monitor 26.12.2007. 00:34 #37162

broj poruka: 9425
Pitanje za GF uopste nije glupo, cak stavise u potpunosti je na mestu. Radice ti, jedino ako ti ne prepozna rezoluciju iz prve, moraces da instaliras drajvere za monitor... Mada ako stavis poslednje drajvere za GF 4 (da me ubijes nemam pojma koji su, mislim 73.xx), trebalo bi da ti proradi iz prve.

Sto se monitora tice, ne znam za doticni model, ali bih mogao da ti preporucim i Asus VW202, sa ugradjenim zvucnicima. Odlican je za tu cenu, a cini mi se i nesto malo jeftiniji...

::
:: Hajduk
:: Sta mislite za ovaj monitor Philips 200VW8FB moze da se nadje za 200e. I da jos nesto da li ima nesto bolje za 200e a da je 20 inca i da je wide. Znaci trba mi monitor za office i za filmove, igrice se nece igrati na njemu
:: P.S. Mozda glupo pitanje ali na kompu za koji hocu da kupim ovaj monitor je Geforce 4. Da li ce graficka uticati na rezolucije ekrana ili na osvezenje....
:: Pozz svim forumasima
Cronnin ... 26.12.2007. 02:26 #37180

broj poruka: 257

Mozes da pogledas i Philips 200WS8FB.
CaleBG Re: 26.12.2007. 17:28 #37254

broj poruka: 41
> Mozes da pogledas i Philips 200WS8FB.

slažem se

> Da li ce graficka uticati na rezolucije ekrana ili na osvezenje.....

I dosta slabije nVidia karte podržavaju wide 1680x1050 rezoluciju, a ako ti nije ponuđena, a mrzi te da menjaš drajvere, napravi svoju `custom` rezoluciju 1680x1050 60MHZ i radiće.

pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs