Pomozite mi da objasnim liku koji sve ``zna``! Vrednost opklade je kartica koja ispadne jaca.Palit8500gt Sonic 256mb ddr3 i xfx 7600gt 256mb ddr3.Molio bih sve koji su imali prilike da testiraju LICNO ove dve karte neka napisu na kojim konfiguracijama su testirali i koliko poena su ostvarivale u 3D MARK testovima! Napisite rezultate prvo na default vrednostima,a onda klokovane.
Znam da to mogu pogledati bilo gde ali jedini nacin da dobijem opkladu je da mu neko sa pc berze kaze iz licnog iskustva rezultate! ``Lik` je cesto na pc berzi i uvazava misljenja ljudi koji ovde cesto daju veoma pametne odgovore.I ja se slazem sa njim-mnogi ljudi ovde su mi resili velike probleme(koji me redovno zadese).
Paz` da ti neko ne kaze... Kolika je sansa da je neko testirao doticne kartice, pa jos i doticne modele jednu VS druge. Jaca je 7600GT i to osetno. Bez ikakve dileme.
:: Znam da to mogu pogledati bilo gde ali jedini nacin da dobijem opkladu je da mu neko sa pc berze kaze iz licnog iskustva rezultate! ``Lik` je cesto na pc berzi i uvazava misljenja ljudi koji ovde cesto daju veoma pametne odgovore.I ja se slazem sa njim-mnogi ljudi ovde su mi resili velike probleme(koji me redovno zadese) :: :: ::
Testirao sam ja 8600 GTS i 7600 GT i 7900 GTO... i tu razliku mogu da ti kazem ali ove dve karte retko ko je zaista uporedjivao.Bez i malo sumnje jaca je 7600 GT,po meni ne moze ni da se poredi 8500..Da je vec u pitanju 8600GT tu nebi bilo nikakve sumnje mada nemojte se ljudi zavaravati,po defaultu izmedju 8600 GT i 7600 GT nije mnogo velika razlika u testovima,jedinu razliku vecu dobijas sa primerkom 8600 GTS gde je bas osetno!
Meni se na banch forumu prepucavaju da je Palit-ov 8600GT Sonic jaci od 7950GT/7900GTX, i ladno su uvereni da je 8600GT bolja kupovina a radi se o istim parama. I onda mi pokazu kako 8600GTS se snalazi tik iza ili isto ko 7900 u nekim novijim igrama, a kao Sonic 8600GT je jaci od 8600GTS-a....eh ja se drzim svoje price...
Ne znam cemu mucenje,uzmete lepo graficke i ubacite u istu masinu i lepo izbenchujete i kraj.Ko dobije bolji rezultat ta graficka je jaca i to je to.Mada i bez benchovanja jaci je 7600 GT!
:: Cak i bez rezultata u 3d mark-u BEZ SUMNJE je jaca 7600gt.Ocekujem da mi se doticna osoba javi jer je izgubila opkladu :: :: ::
OCZ video si moj test na benchmarku sa 8600 GTS OC vs 7900 GTO.Nemas razloga da sumnjas u svoju kartu i verujes u druge price.Jedina karta koja je jaca od 7950 GT i 7900 GTO-GTX je 8800 GTS.Ostale su sve iza.Da bi ti bilo lakse o cemu ti pricam tamo sam pod User name PCBeast!P.S.Postoje varijacije u igrama koje sam testirao izmedju 8600 GTS i 7900 GTO ali to je vec neka druga prica i druga tema!Pozdrav.
:: Meni se na banch forumu prepucavaju da je Palit-ov 8600GT Sonic jaci od 7950GT/7900GTX, i ladno su uvereni da je 8600GT bolja kupovina a radi se o istim parama :: I onda mi pokazu kako 8600GTS se snalazi tik iza ili isto ko 7900 u nekim novijim igrama, a kao Sonic 8600GT je jaci od 8600GTS-a....eh ja se drzim svoje price...
SkyFire nemamo nijednu od te dve kartice ih ubacimo u isti komp i uradimo 3d mark!Da imamo te kartice koja bi onda bila svrha opklade da pobednik dobija karticu!Sve je pocelo kao obicna prica,a zavrsilo se opkladom,jer nisam mogao da objasnim liku da ako kartica ima oznaku 8xxx nemora da znaci da je jaca od svake kartice iz serije 7!Mislim da je svako jedno vase misljenje islo u korist 7600gt,tako da...i dalje cekam da mi se javi.
Prestani da hranis sujetu, znas da je 7600GT jaca i sta te briga ako taj neko drugi ne veruje... Zivece u zabludi. Nekim ljudima i ne vredi objasnjavati da nisu u pravu... Mada je i zabluda ponekad blagoslov :)
BTW oprosti mu tu graficku... I ovako je krsh, sta bi mogao da uradis sa njom...?
:: OCZ video si moj test na benchmarku sa 8600 GTS OC vs 7900 GTO.Nemas razloga da sumnjas u svoju kartu i verujes u druge price.Jedina karta koja je jaca od 7950 GT i 7900 GTO-GTX je 8800 GTS.Ostale su sve iza.Da bi ti bilo lakse o cemu ti pricam tamo sam pod User name PCBeast!P.S.Postoje varijacije u igrama koje sam testirao izmedju 8600 GTS i 7900 GTO ali to je vec neka druga prica i druga tema!Pozdrav :: :: :: Meni se na banch forumu prepucavaju da je Palit-ov 8600GT Sonic jaci od 7950GT/7900GTX, i ladno su uvereni da je 8600GT bolja kupovina a radi se o istim parama :: :: I onda mi pokazu kako 8600GTS se snalazi tik iza ili isto ko 7900 u nekim novijim igrama, a kao Sonic 8600GT je jaci od 8600GTS-a....eh ja se drzim svoje price..
Pa logicno, al video si i sam da su digli Sonic-a 8600GT-a u nebo u onom postu, drago mi je da makar ima nas koji znamo ustvari kako stvari stoje
Jeste al jedan od tih sonic-a je volt modovan pa su se previse zaneli da je nesto posebno.Mogao bih o tome da pricam do sutra jer imam dosta licnog iskustva!Nego ako te interesuje da prokomentarisemo baci mi na mail MSN adresu pa da se cujemo.pozdrav.
:: :: :: :: OCZ video si moj test na benchmarku sa 8600 GTS OC vs 7900 GTO.Nemas razloga da sumnjas u svoju kartu i verujes u druge price.Jedina karta koja je jaca od 7950 GT i 7900 GTO-GTX je 8800 GTS.Ostale su sve iza.Da bi ti bilo lakse o cemu ti pricam tamo sam pod User name PCBeast!P.S.Postoje varijacije u igrama koje sam testirao izmedju 8600 GTS i 7900 GTO ali to je vec neka druga prica i druga tema!Pozdrav :: :: :: :: :: Meni se na banch forumu prepucavaju da je Palit-ov 8600GT Sonic jaci od 7950GT/7900GTX, i ladno su uvereni da je 8600GT bolja kupovina a radi se o istim parama :: :: :: I onda mi pokazu kako 8600GTS se snalazi tik iza ili isto ko 7900 u nekim novijim igrama, a kao Sonic 8600GT je jaci od 8600GTS-a....eh ja se drzim svoje price.. :: :: :: :: Pa logicno, al video si i sam da su digli Sonic-a 8600GT-a u nebo u onom postu, drago mi je da makar ima nas koji znamo ustvari kako stvari stoje
8500gt u rangu sa 7300gt, ili sa x1600. Ne moze da se primakne 7600gt jer jednostavno nema dovoljno sirove snage.
Ona mozda u nekom najnovijem naslovu izvuce vise frameratova, ali uopste uzevsi, a posebno u DX9 varijanti nema sta da trazi. Nesto slicno kao i 8600 prema 7900 seriji, jer su gornje dve kartice ustvari samo polovine od ovih.
A zasto je bolje uzeti Sonic 8600gt? Zato sto recimo bolja od nje, a njoj ekvivalenta po ceni 1950gt sisa toliko struje da ti treba napajanje od 50E za nju :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.