ja bi trebao da imam 160 gb prostora..i nesto sam gledao pise da mi particija c ima 22 a e i d mi imaju po 63,4 gb e sad tu fali lepih desetak gb ???kako zasto???pc wizard ocitava po 68 gb na e i na d isto pise i kad prikazem na propertis...ali odma do 68.nesto stoji 64.nesto??o cemu se radi??
Kada se kapacitet uskoro poveca i pocnu da ga prikazuju u TB onda ce doci jos jedno delenje sa 1024 pa ce razlika postati jos veca. He-he sta ti je napredak.
Nastavnik ucenicima postavlja neobican zadatak: Zamislite da vi i jos 25 ucenika idete autobusom u pravcu severo-istok, vetar duva jacinom od 5m/s, autobus se krece brzinom od 72km/h, spoljna temperatura je 25 C, temperatura vode u potoku pored puta je 18 C,e sad moze li mi neko reci na osnovu ovih podataka koliko ja (nastavnik) imam godina. Muk svi cute, nastavnik se pobedonosno osmehuje, ali iz zadnje klupe se pojavljuje Pericina ruka. Nastavnik u cudu, reci Perice. Perica 44 nastavnice Nastavnik zapanjen, kako si pogodio? Perica, kod nas u naselju ima jedan lik za koga svi kazu da je polu-idiot i imam 22 godine...
konjicgrbo, moj omiljeni lik sa foruma, prepišao nas je sve sa par postova, Brate, opet su te zayebali pri kupovini. Eto, baš SAD se razmatra primena novih propisa kako se računa kapacitet memorijskog prostora... i, baš tebe da to zadesi. c.c.c.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.