Imam konfiguraciju amd x2 5600+, ocz titanium xtc 2x1Gb 800Mhz, ploca dfi infinity nf sli-m2,napajanje thermal take 470W. Graficka nece da pusti signal(sliku) na monitor (monitor je samsung 940 bw) stalno je crna slika. bios vidi graficku znaci nema pistanja da je skroz riknula. monitor dobija neki signal sa graficke jer kad iskljucim dvi kabl sa graficke monitor prijavljuje check cable. Stavljao sam je kod drugara u komp i ista stvar se desava,sto znaci da nije ni jedna druga komponenta. Kada iscupam graficku bios pocinje da pisti. Da li je neko imao slicnih problema? inace graficka je asus EN8600gt 512Mb silent. hvala unapred richie
Priključenjem kabla ne dobija monitor nikakav signal, već, signal kojim monitor proverava da li ima priključen KABL biva zatvoren (zatvoren strujni krug) i čisto ti prepoznaje da li ima ili ne nešto priključeno. Da je tako, slobodno počupaj kabl od napajanja sa kućišta i proveri kako reaguje monitor - priključenjem na konektor grafičke, `check cable` nestaje - negde piše baš ova poruka, a negde se pominje `signal`. Dakle, grafaja crkaja, ako si je napojio kako treba i utako` kako treba.
SLI karticu da ti nije postavljena na rezim rada za dve pci-e grafike (ako na toj ploci postoji, nisam video plocu) Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
I mom ortaku se slicna stvar desila, tj. riknula mu graficka kada ju je spojio sa TV-om (kao signal iz kablovske je prejak) i to isti model. Takodje nije davala nikakvu sliku niti je bilo sta pistalo, jednostavno nije radila. Odnesi komp u servis pa ce ti oni sigurno reci sta je u pitanju.
imeni su uvalili isto takvo sranje od kartice ali jos i silent...bas nema srece,moja navodno spusta temp za citavih 14 stepeni a sklapama je u nekom podrumu u tirani..upustvo na engleskom a pola reci nepravilno napisane!!koji crni engleski!!!baci karticu i kupi novu a koji je radni takt jezgra i memorije??
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.