Nisam mogao da cekam vise palit 8800 Gt sonic.nemogu vise da slusam izgovore bice sutra , bice prekosutra, dobili smo manju koollcinu od trazene. A pitao sam jos 20.11 i hteo da zakazem ali uzalud..... Kupio sa Gainward 2 x 8800Gt 512 600/1800. Sta mislite o doticnoj kartici i dali ce biti dovoljno napajanje xilence 600wati 2.2...
Inace ostatak kompa je q6600,abit IP35,2x1gb Transced (inace je uzeto 2x1gb gell ultra ali nisam, uspeo da nateram komp da radi sa njom) , 320WD HDD 16mb. Da li ce biti dovoljno npajanje a inace ce ici po jedan graficka jer su u pitanju dva istovetna kompa!!!
Da li sam ja dobro razumeo ili si ti uzeo dve 8800 GT?Reci mi koji ti je chipset na ploci? :: :: Nisam mogao da cekam vise palit 8800 Gt sonic.nemogu vise da slusam izgovore bice sutra , bice prekosutra, dobili smo manju koollcinu od trazene. A pitao sam jos 20.11 i hteo da zakazem ali uzalud.... :: Kupio sa Gainward 2 x 8800Gt 512 600/1800 :: Sta mislite o doticnoj kartici i dali ce biti dovoljno napajanje xilence 600wati 2.2.. :: :: Inace ostatak kompa je q6600,abit IP35,2x1gb Transced (inace je uzeto 2x1gb gell ultra ali nisam, uspeo da nateram komp da radi sa njom) , 320WD HDD 16mb. Da li ce biti dovoljno npajanje a inace ce ici po jedan graficka jer su u pitanju dva istovetna kompa!! :: ::
:: Da li sam ja dobro razumeo ili si ti uzeo dve 8800 GT?Reci mi koji ti je chipset na ploci :: ::
Kakve to ima veze koji je cipset uzeo, bitno je da je pci-e za kartu, inace napisao je da je uzeo dve za dva potpuno identicna kompa.
Sumnjam da ces imati bilo kakvih problema sa napajanjem, do duse nisam se susretao sa konkretnim modelom, ali po specifikaciji cini mi se sasvim dovoljno, i vise....
Sto se tice memorije ona mora da radi, ako ti i ploca podrzava 800MHz, to je normalno ako imas problem dok ne bootujes komp, samo pokusavaj o dalje, treba da ga podigne, a ako mozes da ga bootujes, stavi joj 2.0v da bi radila sa CL4 posto joj 1.8v verovatno nije dovoljno.
Ima ako je hteo u Sli,sa Intelovim chipsetom ne moze da gura pun potencijal.P.S.Ja nisam znao da uzima za dva kompa!
:: :: Da li sam ja dobro razumeo ili si ti uzeo dve 8800 GT?Reci mi koji ti je chipset na ploci :: :: :: :: :: Kakve to ima veze koji je cipset uzeo, bitno je da je pci-e za kartu, inace napisao je da je uzeo dve za dva potpuno identicna kompa :: :: Sumnjam da ces imati bilo kakvih problema sa napajanjem, do duse nisam se susretao sa konkretnim modelom, ali po specifikaciji cini mi se sasvim dovoljno, i vise....
To napajanje bi MOŽDA moglo da potera i SLI varijantu, ali pošto je u pitanju Abit IP35 koja može da tera samo Crossfire (2xATI kartice) od toga nema ništa. Meći i uživaj, stavi čepiće u uši da ne čuješ kuler kad se zavrti i samo piči...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Cak sam probao i bios!!!!!!! A novi bios nece da radi!!!!!!!!! Sva moguca podesavanja!!!A npr na 6320 C2D i biostar tforce radi perfectno...i to mislim da cak i bolje raid sa Gelll nego sa Transced!!!!!!
Cak sam probao i bios!!!!!!! A novi bios nece da radi!!!!!!!!! Sva moguca podesavanja!!!A npr na 6320 C2D i biostar tforce radi perfectno...i to mislim da cak i bolje raid sa Gelll nego sa Transced!!!!!!
trebao si rezervisati...i ja sam cekao skoro 2 nedelje ali palit se vise nego isplati...jefitniji je a i ima 6 x bolje hladjenje (dual slot je ) .....ali nisi puno pogresio , naigraces se svakako .)
Ali kad god sam pozvao da rezervisem uvek kazu da je cak i sledeca tura rezervisana ili kazu zovi u ponedeljak a kad zoavnem u ponedeljak zovi u petak i tako od 19.11!!! Smucilo mi se da me neko za moje prae vuce za nos mesec dana a nece da prihvati rezervaciju!!!!!!!!!!! Jebiga sta je tu je!!!!!!!!!!!! Gainward mi se do asd pokazao kao puzdan. Imam 4 njihove graficke i sve rade extra 3x8600GTS i jednu 8600GT GHL...
:: :: :: Ali kad god sam pozvao da rezervisem uvek kazu da je cak i sledeca tura rezervisana ili kazu zovi u ponedeljak a kad zoavnem u ponedeljak zovi u petak i tako od 19.11!!! Smucilo mi se da me neko za moje prae vuce za nos mesec dana a nece da prihvati rezervaciju!!!!!!!!!! :: Jebiga sta je tu je!!!!!!!!!!! :: Gainward mi se do asd pokazao kao puzdan. Imam 4 njihove graficke i sve rade extra 3x8600GTS i jednu 8600GT GHL.. ::
znam...razumem te i ja sam POLUDEO bukvalno...cekao sam 2 nedelje i to sa rezervacijom sa svim zivim izgovorima ali hvala Bogu na kraju su je dobili i evo danas sam je uzeo ..jupiiii :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.