Kupujem nov PC i sastavio sam celu konfiguraciju, samo ne znam da li je bolje kupiti Samsung-ov TFT 710T monitor ili CRT Samsung 959NF. Razlika je velika u ceni, ali mene jedino interesuje, da li je za igrice bolji pomenuti TFT ili CRT monitor? Takođe planiram da kupim all-in-one uređaj (do 130E), da li je u toj cenovnoj klasi bolji Lexmark ili HP?
poznato je da cev ima bolju sliku od LCD-a mada ta je razlika sa svakom generacijom lcd-a sve manja danas mozda i neprimetna . ako imas pare naravno bolje je lcd.
Samsung 959NF je sjajan monitor , ali mislim da je bolje da uzmesh LCD ali ne ovaj 710T vec 713N , najnoviji Samsungov model sa odzivom od 8ms shto je dovoljno za prikaz brzog sadrzaja bez ikakvih `duhova`.A i velicine vidljivih dijagonala su tu negde.
Prvo, da li graficka koju uzimash ima DVI?Drugo , DVI poboljshava kvalitet slike , ali po meni nishta spektakularno , i sa obicnim izlazom slika je super.713N je novije generacije u odnosu na 710T , znaci brzi odziv i sitnija poboljshanja , pa je za igrice po meni bolje uzeti 713N.Inace , redji su monitori koji imaju DVI , nije to josh uvek neshto posebno.
Sto se all-in-one uredjaja tice, ja sam pre neki dan uzeo HP PSC 1215 i jako sam zadovoljan. NIska cena, kompaktan uredjaj, ODLICAN kvalitet stampe, lak za koriscenje, kvalitetan skener ... videcemo kako ce se pokazati u eksploataciji.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.