Na koji nacin da prebacim sa ove nove verzije nVidia control panela na onu staru gde na lak nacin mogu da pristupim klokovanju grafe pomocu Coolbits-a. Mislim da to ima negde kao opcija, ali je ja ne pronalazim.
U prvom slucaju mi je opcija standard siva i nije je moguce aktivirati. U drugom slucaju pod tim tabom imam samo dugme `start nVidia control panel` i nista vise.
Moj email je saggitaiurs@mail.com. Unapred Hvala na poslatim fajlovima i uputsvima.
Ovaj txt upucaj (paste) u notepad i snimi kao *.reg fajl. Ubaci ga uregistry (prostim startovanjem) i onda idi u NV control panel, pa view i onda odaberi old control panel.
Poslao.Problem je bio u anti spam/virus zastiti na tvojem serveru,koja je .reg fajl prepoznavala kao potencijalno stetan.Zapakovao sam ga,nadam se da je sve u redu.
Da sam prvi put procitao bot - poruku,ovo se ne bi desilo :>
:: Windows Registry Editor Version 5.0 :: :: [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNvCplApiPolicies :: `SedonaDisable`=dword:0000000 :: :: Ovaj txt upucaj (paste) u notepad i snimi kao *.reg fajl. Ubaci ga uregistry (prostim startovanjem) i onda idi u NV control panel, pa view i onda odaberi old control panel
Uz malo truda uspeo sam da na osnovu ove informacije ubacim u registry bazu, sve radi kao podmazano.
Morao sam rucno da unosim podatke u registry jer mi nije poslo za rukom da napravim *.reg file koji dvoklikom mogu da ubacim u bazu.
:: Poslao.Problem je bio u anti spam/virus zastiti na tvojem serveru,koja je .reg fajl prepoznavala kao potencijalno stetan.Zapakovao sam ga,nadam se da je sve u redu :: :: Da sam prvi put procitao bot - poruku,ovo se ne bi desilo :
Hvala najlepse na poslatom fajlu, neki problem generalno je bio sa @mail.com serverom, tako da sam pokusavao iz nekoliko pokusaja da ga preuzmem.
Sad imam `instant` resenje, Hvala najlepse.
p.s. da li je to slucaj sa svim nVidia drajverima novije generacije, da nema classic nVidia control panela ili... ?
Uspio si,to je vazno.Mogao sam ga postaviti i na nekom file host-u,ali sam mislio da ce uspjeti varijanta sa mailom.bax2003 ti je pomogao.
Da bi napravio .reg fajl,dovoljno je da nakon unosa teksta/podataka u Notepad izaberes `Save as`,imenujes ga (npr. nVidia CP) i posle naziva dodas .reg.Pritisnes `Save` i pojavice se .reg fajl.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.