8600 gt palit i asus m2n-x prvi moj ozbiljni komp A MOnitor starina philips 107p briliance Do sada sam spajao indenticnim kablom sa obe strane pc i monitorsa 15 pina Ovaj novi komp nema takav ulaz Pomoc
Pretpostavljam da ti grafička ima dva DVI priključka pa zato nemaš gde da gurneš 15-pin D-SUB. Sve što treba da uradiš je da nađeš DVI to D-SUB adapter koji si recimo trebao da dobiješ uz grafu i to je to.
Upravo tako, karta ima samo DVI nema analogni. Adapter resava stvar...
- R a v e n L o r d -
:: Pretpostavljam da ti grafička ima dva DVI priključka pa zato nemaš gde da gurneš 15-pin D-SUB. Sve što treba da uradiš je da nađeš DVI to D-SUB adapter koji si recimo trebao da dobiješ uz grafu i to je to :: :: Živ bio!!!
A najcesce dolazi bar jedan uz karticu koja ima samo DVI prikljucke, ako nemas fullpack ili su ti to spakovali gde si i kupio komponente onda su zaboravili da ti daju. Potrazi kod njih ako nije taj slucaj kupi odvojeno, nije skup.
juce nisam mogao da setim sta mi treba Tako je to kad posle grada sednes za pc Danas sam vec trazio pomenuto i 3 radnje nemaju a u 4 su me pitali koji je dvi ulaz na sta ja izvadim fon jer sam slikao problem i naravno jbg ne vidi se dobro.Sutra opet. Svaki problem-banalni mora da traje 2-3 dana ili nista
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.