kad pogledash o cemu se radi pishe 8600 gt kod doticne firme to je praksa vec je bilo price o tome ali admin kaze da su ljudi pogreshili i nastavljaju da greshe.
To me najvise nervira na ovoj berzi. Pogresne cene.
Tu se ne radi o tome da je doslo do promene kursa pa se cena promenila, ili cena na berzi nije obnovljena vise meseci, a u medjuvremenu je doslo do pada cene proizvoda na datom mestu. Neeee. Nego neki kre*eni konstantno ubacuju nerealno niske cene da bi namamili ljude da dodju kod njih, kao u fazonu: kad je covek vec tu verovatno ce i kupiti, mrzece ga da ide na drugo mesto.
sigurno da postoji nacin da se ovo resi, na primer oglas sa pogresnom cenom naplatiti tri puta vise, ili oglasivaca kazniti sa 5 dana skidanja sa site-a... ili jos rigoroznije ... ili uvesti kategoriju -pouzdan diler- koja bi bila iskazana u procentima, kao feedback korisnika...
Da se uvede nesto kao nagradna igra ko nadje pogresan podatak dobije neku sitnicu od onoga ko je oglasio proizvod. Kao sto sam do sad jeno 20x naveo ovo je metoda agresivnog marketinga upecas se po ceni na nesto i onda kad pogledas nije to ali ajde da vidimo sta ostalo nude.
Konkretno takve firme ima ih par komada ni ne gledam, barabe pokvarene.
Ma to je sitno ljudi. Sta reci, silovao manijak maloletnu devojcicu i dobio 3 godine!!! Korumpirani sudija i policajac samo dobiju otkaz. Covece, pa u Americi za to dobijes 40 godina apsa. Konkretno u Arizoni je sto se tice zasticene biljke kaktusa, namerno unistavanje i bahacenje samo 1 stabla se dibija dozivotna robija sa mogucnoscu zalbe nakon 20 godina zatvora. A tamo naravno gradis puteve, sadis krompir i podizes drzavu. Srbija je crna rupa zdravstva, sudstva, policije...nivo one crne afrike (Zimababve, Kongo...). Strasno kako nista ne funkcionise. Konkretno mogu da potvrdim i dokazem za medicinu/zdravstvo da je to potpuno invalidni i neupotrebljiv sistem u punom smislu te reci, gde cak i titulisani prof.dr.sci.med.prim nemaju pojma ono sto rade i ne mesaju se u svoj posao...bruka nad brukom!!! Definitivno sam za uvodjenje smrtne kazne i mnogo kruce (USA) zakonodavstvo pod uslovom da se pre izvrsenja sve nedvosmisleno proveri i matematicki precizno utvrdi i analizira. Velika je zabluda da je covek zoo politicon, covek je matematicko bice!!!
- R a v e n L o r d -
:: Da se uvede nesto kao nagradna igra ko nadje pogresan podatak dobije neku sitnicu od onoga ko je oglasio proizvod. Kao sto sam do sad jeno 20x naveo ovo je metoda agresivnog marketinga upecas se po ceni na nesto i onda kad pogledas nije to ali ajde da vidimo sta ostalo nude :: :: Konkretno takve firme ima ih par komada ni ne gledam, barabe pokvarene :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
E bato al` zato kad treba tebi nesto da naplate, neku taksu, participaciju, parkiranje, poskupljenje benzina, mleka, leba, to sve radi bolje od svajcarskog sata. Inace skoro je bila cena za P4 935, koliko se secam, samo 73 evrica, sledeci klik kad ono slika i opis Semprona. Mozda sam omanuo nesto sitno ali je poenta tacna. Ma svasta rade i ja te cene vise i ne smatram za ozbiljne nego lepo telefon u ruke, dobar dan - dobar dan itd... aaaaa nema u ponudi, ..... a nece ni biti..... pa onda lepo majku, oca, sestru..... P.S. srpska standardna reakcija na nanetu uvredu ili stetu....
Prvo da razjasnimo kako može doći do greške. Postoje 3 osnovne greške:
1. PC Berza u žurbi loše razvrstala artikal i vezala ga za pogrešnu šifru ( retka greška ) !!! 2. Prodavac prilikom slanja sledećeg cenovnika, na staru šifru gde je već bio neki proizvod, ubacio drugi proizvod ( najčešća greška ) !!! 3. Prodavac namerno napravio premetačinu ( prilično retka greška ) !!!
U konkretnom slučaju ne znam tačno čija je greška. To će morati Milan da pogleda jer je on zadužen za taj deo, i ... rešićemo to, bez obzira čija je greška.
Prethodnih dana je bilo problema ( a možda čak i sada postoji problem ) oko slanja onog upozorenja za pogrešnu cenu / pogrešno razvrstavanje artikla. Izgleda da smo nešto zeznuli kada smo prebacivali sajt na novi server, a da to nismo ni primetili. U svakom slučaju, to će biti ispravljeno već u toku dana.
Kada gledate cene, uvek kliknite na opciju `Gde da kupim?` pa pogledajte interne nazive po firmama, tu se obično vidi da li postoji neka greška u razvrstavanju ili ne. Za to smo namerno i ostavili da svaka firma može da ima svoj interni naziv za neki artikal.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.