Pretpostavljam da je vecini jasno sta se trazi ovde :) Drugar dobija PCIe kartu koja trazi dodatno 6-pinsko napajanje, a takav kabl nema iz kutije napajanja. Naravno resenje je adapter `obicno napajanje` > `6-pinsko`. Problem je sto je taj adapter predstavnik vanzemaljske tehnologije te ga nase firme nemaju u prodaji. E sad, bilo bi sjajno ako neko ipak zna gde i kako bi se to moglo nabaviti. Hvala unapred !
imam i ja . ali dr vrste kupio sam PC koji ima 6 pina muski ulaz za monitor A moj monitor(philips 107 briliance) ima 15 pina muski kao i ovaj stari PC Tj kabl je indentican sa obe strane. Sad mi neko pominje neki adapter i da nije dovoljno da povezem PC sa monitorom nego i sa graf. Nemam pojma pa ako neko nesto zna bio bih zahvalan
Iz BG-a. I uspeli smo da iscackamo jedan zivkanjem servisa. Izgleda da je to najbolji nacin da se nadje sitna i retka roba, posto velike firme uglavnom raspolazu osobljem koje nije preterano upuceno u ovakve stvari. Hvala svima.
:: @BataCel :: :: Iz BG-a. I uspeli smo da iscackamo jedan zivkanjem servisa. Izgleda da je to najbolji nacin da se nadje sitna i retka roba, posto velike firme uglavnom raspolazu osobljem koje nije preterano upuceno u ovakve stvari :: Hvala svima Ajde molim te reci gde si uzeo kabl(ili mi posalji na mail).. Ja vec duze vreme trazim i nikako nemam srece pozz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.