Kao sto rekoh treba mi mala pomoc.Drugar bi da kupi grafiku al nema puno kinte. Otprilike se dvoumi izmedju 7300GT , 7600GT.Ja sam mu savetovao da se bar skrpi za 8600 GT ili GTS al bi bar trenutno da uzme neku od ove dve 7300 ili 7600. Ja sam se igrao u AGP varijanti na 7600GT zanima me ima li neko iskustva u PCI varijantama i kako su se pokazale? Unapred hvala....
nVidia 7600GT je prilicno upotrebljiva i isplativa varijanta, jaca od ATi-AMD X1650Pro. Samo neka odabere dobrog brandera i bice zadovoljan, nista mu vise nece ni trebati.
Kartica me sluzi,i kako stvari stoje,sluzice moje potrebe jos sigurno 6 meseci. Rec je o MSI 7600 GT 256 Mb,stabilni klock joj je 585/1600,znaci 24 h / 7 dana u nedelji.
Neka ovakva kartica polovna vredi 55-60 E,bez obzira koliko je stara.Bitno je da funkcionise besprekorno.Ljudi se nisu zalili na njen rad.Igrice sve rade u full-u do 1024 rezolucije,vec preko ne moze da sazvace.COD 4,STALKER,FEAR,NFS CARBON...vec noviji naslovi ce praviti problem,ali do tada cu imati noviju graficku,i onako kasnim sa pracenjem najnovijih naslova.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.