najverovatnije uzeti palit sonic.povoljna cena,kvalitetna izrada,nudi isto a od nekih i vise za manje novca.gde si nasao taj xfx i koji su clock-ovi?poz
Palit je tu najbolji izbor, jer ima kuler koji ne zuji kao referentni. Ali je pitanje šta će biti sa tim, jer u Eurolinku prvo rekoše da će biti 15. decembra i dovoljno za sve, pa se onda isporuka pomerila za 21, pa onda da će ga biti po 50 komada... A što se tvog spiska tiče, mislim da 8800GT vredi razlike u ceni u odnosu na ATI. Ja sam baš juče kupio Asusovog GT-a i, naravno, probao da je iscrpim igrama, a ne 3Dmarkom. CoD4 leti, 1680x1050, apsolutno na maksimumu, ponekad, ali vrlo retko, spadne na manje od 40 frejmova u sekundi. Crysis, takođe 1680x1050, na high (bez AA i ostalih gluposti), malo štucne kad se napravi gužva na ekranu. Dakle, kartica prva liga...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
je malo bolji od palita sto se tice performansi a palit je dual slot grafa tako da ima i bolje hladjenje,osetno nize temperature(desetak stepeni).problem je u tome sto je asus bolji za 250 markova od palit-a i to kosta dodatno preko 2,5 soma.sto se tice oc-a on je na strani sonic-a.
:: je malo bolji od palita sto se tice performansi a palit je dual slot grafa tako da ima i bolje hladjenje,osetno nize temperature(desetak stepeni).problem je u tome sto je asus bolji za 250 markova od palit-a i to kosta dodatno preko 2,5 soma.sto se tice oc-a on je na strani sonic-a
ovo vazi za asusov oc top model sto znaci da ne vazi za ovaj pomenuti posto je ovo fabricki propisan model,znaci da je palit definitivno bolja kupovina.
Ja sam gledao da uzmem eVGA GeForce 8800GT SSC 512MB memorija je klokovana 2000 mhz a ima i Leadtek WinFast PX8800 GT Extreme isto 2.000mhz!!! Cenu im neznam posto sam gledao da u srbiji niko ne uvozi EVGA graficke dok Leadtek uvoze!!! Hocu da uzmem najacu iz serije GT! Koju vi predlazete? Do 2000mhz?
i ja bih uzeo evga mada ona je i medju najskupljim 8800 gt grafama.vidi taj leadtek koliko kosta kod nas.inace sonic kazu da se clockuje na 680/2160 mada naravno nema potrebe za tim.poz
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=1315593#sysinfo vidi ovaj sajt...Palit se extra pokazao i to njegov referentni model.... Ovo 640M kod XFX nije memorija nego oznaka, imaju je oni i na drugim karticama ne znam sta im znaci inace 512 MB je na njoj...i da...reci na gde si nasao taj xfx po toj ceni ja ovu marku postujem extra pogotovo sto posedujem njihovu 8800GTS 320MB (CPU 670, mem 2000, Shader 1700 MHz )... ja sto sam nasao najeftiniju kartu to je Palit 8800GT 512 MB referentni model....vidi link gore.... a ovo je link gde sam je video .... http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=6449 za 15.876,00 dinara .. e sad..ko zna kada ce je dobiti jer oni nisu uvoznici palita vec samo dileri....tako da..ne znam...ko zna...Pozdrav !!!
mada sve se one dizu na jos vece vrednosti....nego gde li je naso...alo !!! gde si je naso.....ALO !!! hej !!!.... mora da je na dial up-u .... Pozdrav !!!
Da nije AMDeke svi mi bi morali da kupujemo 8800gts i placamo 280-340e, onda se pojavi AMDeka kupi ATI prepakuje stvari i sad svi mi mozemo da kupimo 8800gt za manje vise 220-240e, s tim da je ovaj GT bar 15% brzi od gore navedenog GTS-a.
:: :: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=1315593#sysinf :: vidi ovaj sajt...Palit se extra pokazao i to njegov referentni model... :: Ovo 640M kod XFX nije memorija nego oznaka, imaju je oni i na drugim karticama ne znam sta im znaci inace 512 MB je na njoj...i da...reci na gde si nasao taj xfx po toj ceni ja ovu marku postujem extra pogotovo sto posedujem njihovu 8800GTS 320MB (CPU 670, mem 2000, Shader 1700 MHz )... ja sto sam nasao najeftiniju kartu to je Palit 8800GT 512 MB referentni model....vidi link gore.... a ovo je link gde sam je video ... :: http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=644 :: za 15.876,00 dinara .. e sad..ko zna kada ce je dobiti jer oni nisu uvoznici palita vec samo dileri....tako da..ne znam...ko zna...Pozdrav !! :: :: U vezi ovog referentnog modela Palita,koliko sam shvatio greje se vise od Sonica Koliko vise se greje i koja je jos razlika u odnosu na Palitov Sonic??
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.