oni koji su pratili znaju da mi je komp sjeban,pa sam mislio da ponovo instaliram win!!
Jel mogu prvo da formatiram seo hard pa tek onda da pocnem sa instalacijom??sta me ocekuje prilikom instalacije i na sta posebno da obratom paznju??hvala!!
Sve što te očekuje tokom instalacije, odgovorićemo ti. Pre toga, pokupi drajvera što imaš i što ti treba, najbolje namenskim programom za čuvanje drajvera (i kasniju instalaciju).... i, lepo pročešljaj forum - ili neki drugi - i pročitaj kako se iznova instalira sistem, kojim redosledom. Samo, obrati pažnju na ono posle instalacije i formatiranja: nema više ništa od podataka i podešavanja koje si imao na prethodnom sistemu, ukoliko ne preduzmeš neke moguće korake da to sačuvaš i preneseš.... a o tome smo već pričali ovde, Migration tool itd. Veruj mi, vredi svakog SATA potrošenog na ovakav način čuvanja postavki i fajlova jer štedi mnogo više vremena na ponovno podešavanje i slične mahinacije koje se najčešće nikad ne završe do kraja.
Pa valjda imas dve particije? Covece pa neces valjda da radis back UP svega sto imas, muzika, filmovi, slike, seminarski radovi, posta itd... Valjda si bio dovoljno pametan da imas sve particije pa sad mozes lagano da formatiras samo onu sistemsku i nastavis sa instalacijom sistema bez potrebe za backUP-om.
Ali kako stvari kod tebe idu bolje da pozoves nekoga da to uradi umesto tebe da ne bude posle kuku lele gde se dede (sve ono gore nabrojano).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.