Stvarno se ne razumem u monitore pa bi mi bilo kakva pomoc dobro dosla. Sve mi je jedno da li je Wide ili obican.Interesuje me monitor od 19`` mozda i 20``. Budzet mi je veoma skroman do nekih 160-200 evra Sta mislite o ovima:
Zasto ne? Pa prosto stavi znak = iza prikaza ekrana i sracunaj, verovao ti ili ne videces da je wide manje povrsine nego 3:4. A što se tiče neta i office programa ima da skroluješ mnogo više pošto ima samo 900 tačaka po veritkali.
20` wide nema tu falinku (prikaz slike 1680*1050) pa je sve malo bolje a i njih sad imaš za ispod 200E.
Od svih navedenih, iako spada u value klasu ViewSonic firme, najbolji je VA903b. Ima ga ortak, kod koga sam ga prvi put video i mogu reci da je odlican...pride je to pouzdana marka a ne junk kao ostali (izuzev Philipsa)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.