Dakle treba da se odlucim za monitor do nekih 200 e (+/- 20 jevreja). Isao sam na milijarde sajtova, ali na kraju sam zakljucio da nista nisam uradio. Dakle savet mi je preko potreban. Pozeljno bi bilo da bude ili 19`` ili 20``.
BTW Graficka mi je NVidia Geforce 7600GS, ako to uopste ima ikakve veze.
Hvala svima na predlozima. Odlucio sam da se malo vishe otvorim i da kupim Samsungov 206BW. Posto sam video na netu da ga svi hvale, zanima me kakvo je vashe misljenje.
Izgleda da su sve 206bw sa `A` panelima. Zato vuku na plavu boju, sto nije nista strasno, moze lako da se sredi u meniju.
Drugi problem je cudan vertikalni ugao gledanja. Jednostavno ne mogu da nadjem odgovarajucu tacku sa koje bih ga gledao. Za office rad je super (crno na belom) ali tamo gde ima dosta tamnih nijansi (kao u igricama i filmovima) slika je cudno bledunjava. Jos uvek ne mogu da nadjem dobar ugao za gledanje filmova. Dakle, obrati paznju na vertikalni ugao gledanja. Postavis oci u visinu monitora (ili kako bi vec sedeo kod kuce) i pustis neki tekst, slike, mracniji film i igricu, i vidis da li ti je OK.
Treci problem je plava dioda koja stalno gori i ne moze da se iskljuci. Nekima smeta, neki stave paklicu cigareta, nekima ne smeta.
Probijanja svetlaima ali ono se ne vidi osim na skroz crnoj podlozi. Kod mene je bas izrazeno, ali se skoro uopste ne primecuje ni u pretezno mracnim filmovima i igricama.
`Мој Мишко је генија за вожњу`, види ти њега прави делија тек се испилио а све форе зна, прави је вирвирко. Па кад је тако што Светлана Ражнатовић пева БРУКА, али ми се не чини да је до то нешто у жаргону до џаџа.
А што се чука тиче ја за њих не знам код мене у Београду нема тих чуда има брда разних, Баново, Лекино, Зелено, Јулино, Канарево итд... и да не заборавим Авалу (ускоро ће и торањ да изграде)
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: @MaliAbner, sa koje si cuke ti dosao do kompjutera ?? :: :: bruka, zargonski izraz za ekstra, dobro, strava ... :: :: ko ti dao pristup internetu ... boze boze
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.