imam graficku kartu ATI Radeon 9600Pro (128MB) ViVo. Voleo bih da kupim monitor od 22`, ali da bude menju jeftinijim modelima (200-250Evra). Racunar koristim iskljucivo za igrice (COD4...), gledanje filmova i googlovanje. Sta mi preporucujete?
ps. Sada imam Viewsonic 19` CRT P95F (profi monitor), ali je veliki i tezak.
A kako misliš da igraš COD4 u native rezoluciji 1680x1050 na kojoj rade 22` monitori sa tvojom 9600Pro 128MB ??? Ako misliš da koristiš nižu rezoluciju imaćeš očajan kvalitet slike
Nemoj odmah da obeshrabrujes coveka. Kvalitet nece biti bas ocajan. Dosta skupe kartice bi imale problema da izvuku CoD4 na maximum u 1680x1050, tako da i vecina ljudi ne igra u tako visokim rezolucijama.
Za tu igricu ce svakako morati da nabavi cetri puta bolju karticu, ali ce mu u medjuvremenu i 9600pro raditi posao. Slika ce ti biti sasvim OK cak i u 800x600 za ostalo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.