Puno uvazavam misljenja vas ,,forumasa,, i nadam se da mi mozete pomoci. Imam AGP masinu koja sljaka sasvim ok.Problem je nastao pre otprilike pola godine kad je PROC poceo da se pregreva.Imajuci u vidu da je u pitanji INTEL 2.4 celeron nisam verovao da i to mosh da se desi al terao ga je do 70 , 75 stepeni i onda gasio.Na svu srecu odmah sam stavio jaci kuler za proc snage 3.0 i stvarno super obavlja posao.Moje pitanje je da li je normalno da kada nista ne radim drzi temperaturu oko 38,39,40 stepeni?Da li je neko imao slicna iskustva sa ovakvim procesorom? Unapred hvala
Ja u kuci imam dva kompa, i na jednom je upravo taj procesor, da se greje, greje se, bas skoro je poceo da podize temperaturu do 70, pa i vise, i jednostavno skidanje kulera, ciscenje, i menjanje paste resilo je problem. A sto se tice rada u idle modu i temperature od 38-40 je sasvim normalno.
Da, da...slazem se da ti je najverovatnije prasina pravila problem, oce to...tako da nisi ni trebao da kupujes kuler, al aj sad... .) ...Usisivac je cudna naprava, od koje ponekad i nesto pametno moze da ispadne...
imas celeron sa 128kb cashe temperatura je nenormalno visoka. Ako pak imas celerona D tj pre-skota oni se greju ko blesavi. U bilo kom slucaju T ne sme da ide preko 60 C. Moze biti i da su ocitavanja pogresna sto nije retkost.
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.