Dobio sam kompljuter sa ovom grafickom e sada u cemu je problem...
Naime kako kaze vlasnik a i ja sam to video je da kada se random otvori neki folder neki doc file ili nodpad ili neka slika ili se udje u PC kompljuter aplikaciju ceo ekran zacrni i oporavi se i sve se vrati u normalu, ali posle par sekundi kada se gleda neki film VLC kada se to desi ima crnu sliku i mora da se restartuje. Pokusao sam da uradim nov driver jer je win 10 ali nista isto se nije promenilo, recimo da se na svakom 5 otvaranju necega to desi.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Dobio sam kompljuter sa ovom grafickom e sada u cemu je problem.. :: :: Naime kako kaze vlasnik a i ja sam to video je da kada se random otvori neki folder neki doc file ili nodpad ili neka slika ili se udje u PC kompljuter aplikaciju ceo ekran zacrni i oporavi se i sve se vrati u normalu, ali posle par sekundi kada se gleda neki film VLC kada se to desi ima crnu sliku i mora da se restartuje :: Pokusao sam da uradim nov driver jer je win 10 ali nista isto se nije promenilo, recimo da se na svakom 5 otvaranju necega to desi. :: :: Ja mislim da predlozim noviju graficku? :: :: Misljenja
Zbog ovakvih odgovora se pitam da li je ovo forum vezan za TESKU PSIHIJATRIJU ili IT forum.
@imarkovic
Covek se pod a) mozda sprda (od muke nakon svega) b) da li je ovo ikada licilo na jelte, forum za jezik i knjizevnost itd., pravopis i te stvari...
Iznapadao si coveka kao da ti je prisao sa zatvorenom sakom s namerom da te ... khm, aj ne moram ni ja mnogo mastu na volju...
@zerocool55 Potopise nam temu o kljuckawei novoj 9 i Motoroli G200, nasao sam gde ce da se pojavi krajem meseca, prvo moram da proverim kakav je telefon a ako cu zbog 0.1595 GHz da dajem 49.990,00 a vec imam makinu sa malko vise RAM-a doduse LPDDR4 neka, mogu da sacekam, ne gori mi, ali ispitacemo telefon, nervira me iskljucivo down beaming zvucnik na aktuelnom mi telefonu a drugo sta fali Corning Gorila Glass 3 i Polikarbonatu a i dugo nisam nosio motorolu, jos od 200X. i neke, bese V3x cini mi se, fin telefon bio...
Sto se fikegra tice ... imas povoljno po kp u toj klasi neke 7750-7770 Radeonke sa 1 GB GDDR5, adekvatna zamena po meni za to sto ne radi. AMD R7 250-260 su isti djavo... samo rebrand. Da se ne bacaju pare u ova crna vremena.
:: :: Probati sa nekom ispravnom iz drugog racunara i sa krstenim drajverima. Ne kupovati napamet. Steta j :: ::
Kupili smo polovnu nisam ni hteo da ispitam nista niti da se bakcem do graficke je bilo uzeli smo Asus 1050 ti tako da je reseno sve je u najboljem redu
Inace konfiguracija
FX 8370E 16GB DDR3 1600Mhz 1050ti 512GB Samsung SSD
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.