i nikako ne mogu da shvatim zashto mi ne rade heroji 5. Pokushao sam da instaliram neke nove drajvere ali i dalje nece da radi. Jednostavno uchita mapu i kad treba da je otvori, zabode mi i izbaci me u windows. Ako je neko vec imao ovakav problem ili ako neko zna da li ova igra uopshte moze da radi na ovoj grafichkoj, neka postuje ovde. Hvala unapred
stara kartica nema ni pixel shader 1.0 a kamoli 3.0. Obzirom da imaš dotičnu grafiku pretpotstavljam da ti je i komp star sigurno 5 godina tako da Heroje 5-icu nema teorije da startuješ
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Ako ne grešim, igra zahteva da grafička podržava Pixel Shader 1.4, tj GF 4 Ti (ne MX) ili noviji i Radeon 8500 ili noviji. Na nekom forumu nađoh link ka noCD peču koji bi trebalo da omogući i igranje na starijim karticama, ali šta to tačno znači pojma nemam. Ipak, možda vredi pokušati: http://depositfiles.com/files/67122/no_cd_eng%3Cbr%20/%3E_version_corrected_H5.html
:: i nikako ne mogu da shvatim zashto mi ne rade heroji 5. Pokushao sam da instaliram neke nove drajvere ali i dalje nece da radi. Jednostavno uchita mapu i kad treba da je otvori, zabode mi i izbaci me u windows. Ako je neko vec imao ovakav problem ili ako neko zna da li ova igra uopshte moze da radi na ovoj grafichkoj, neka postuje ovde. :: Hvala unapre
Istu kartu imam i na poslu i tu `švercujem` Heroes of Might & Magic 3. Nemoj se truditi, nema teorije da potera peticu...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.