Koristio sam monitor ACER 27`` ED276UBIIPX UM.HE6EE.001 , kojem je istekla garancija pre par meseci ( 2 godine ) i koji nece da se ukljuci vise, odneo sam ga na servis i nisu uspeli da ga poprave ( procesor na monitoru je otisao i nemaju deo da zamene ) Odnecu ga u jos jedan servis cisto da proba jos neko da ga ozivi. Sve su priL-I-K-E da ce morati novi monitor da se kupi, molim za preporuke oko 300 e ( monitor je uglavnom koriscen za gaming, serije i filmove )
:: Koristio sam monitor ACER 27`` ED276UBIIPX UM.HE6EE.001 , kojem je istekla garancija pre par meseci ( 2 godine ) i koji nece da se ukljuci vise, odneo sam ga na servis i nisu uspeli da ga poprave ( procesor na monitoru je otisao i nemaju deo da zamene ) Odnecu ga u jos jedan servis cisto da proba jos neko da ga ozivi. Sve su priL-I-K-E da ce morati novi monitor da se kupi, molim za preporuke oko 300 e ( monitor je uglavnom koriscen za gaming, serije i filmove ) :: :: Hval :: :: :: Essential strike from Wayne Rooney
Po meni,ako ti dijagonala ekrana nije velika (monitor nikad nije prevelik,ako može da stane na sto),a rezolucija mala spram dijagonale-onda je ovo definitivno `best by` sa cenama kod nas:
edirt.Imao sam wievsonic 31.5 sa 1440P rezolucijom i meni je sasvim odgovarala. Neko je izračunao da je razolucija 2560x1440p na 31.5` monitoru za nijansu gušća od Full HD na 24`
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.