Cao, vec duze vreme koristim mehanicku tastaturu, i iskren da budem smorilo me je da se cuje buka tokom rada. Pokusavam da pronadjem neku dobru tastaturu. Ne mora da ima sad neke modove oko svetljenja, ali makar da ima jedan mod osvetljenja(tacnije u da svetli jednoj boji). Da se tiho cuje, da je membranska. Ja sam trazio logitech G105 MW3 Edition tastaturu ali nema je nigde u Srbiji. Pa ako moze neko da mi pomogne da nadjem slicnu tastaturu toj. Pozdrav.
Uzmi crvene linearne switcheve. Lep zvuk, tihi i udobni. Verovano si uzeo plave taktilne jer svi kenjaju o njima, gaming switchevi gaming switchevi..blue,blue,blue
membranska ne moze da se poredi sa mehanickom tastaturom
Ryzen 3700x | NZXT Kraken x62 | Asrock Taichi x470 | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Gigabyte 5700 XT Aorus | LG UW 34UC79G | Creative Blaster ZxR | Samsung M.2 970 evo PLUS 500gb | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.