Elem, zamenio sam grafu bila 1060 i ubacio rtx 2070. Kako sam je ubacio komp se sporo pali a imam M.2, i jedan ssd sto imam ne vidi se u bios-u niti ga win detektuje.
Izvadio sam SSD i komp se brzo pali kao i pri, ali se SSD i dalje nije video, pobao sam sve SATA portove, probacu sutra u drugom kompu da li ga cita...
MSI Z270 Tomahawak, sve je radilo super do zamene grafe, kao da je grafa nesto na to uticala. Naravno vracao sam 1060 da vidim da nije do ove nesto, kao da je SSD otisao sam od sebe, bem ga. Ostaje jos da ga probam sutra u drugom kompu. A u disk managmentu, stoji ? kao da ga vidi WIN, ali ...
Trenutno stanje je da sve radi kako treba, moguce da se poklopilo da je ssd bio pri izdisaju i ubacivanje nove grafe. Grafa radi kako treba. Komp se pali solidnom brzinom. Sem sto ssd ne radi sve je po starom Javicu bas sutra kada nakacim ssd na drugi komp.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.