Sto pitas kada si vec porucio, koja je poenta? Cuti i uzivaj, ali evo kad si trazio :)
Iskreno, bas ta kartica mi je prosla kroz ruke na par dana, hladnjak jadno uradjen, kao i dizajn, malo bucniji ventilatori, ali verujem da ces biti zadovoljan, to je samo moj licni utisak. Bitno je da te sluzi za sta je namenjena, boli te uvo za izgled.
KFA2 je sestra firme Galax(Galaxy), koja vazi za super kvalitetan brend i kartice su im jako skupe (s razlogom), veoma popularan brend u USA. Samo ova kartica nije premium, za te pare to je to.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Kao što reče imarkovic, dotična je traljavo urađena, a kfa je jedan od najpoznatijih brendova u SAD. Ja sam oduševljen njihovim nvme od 2 TB. Brutalno brzo,a o stabilnosti pod dužim i kontinuiranim opterećenjem, ne treba trošiti riječi. Nažalost, našim kupcima u Srbiji nedostupan, jer je orimjetno skuplji od Kingstona, A data i Samsunga. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Evo, brate tu ti je to (ako je to ta - neverovatno su se razjeli od gowana sa tim `varijantama` oznacenim sufiksima, prefiksima i drvofixima): https://is.gd/E1ywnZ
Deluje sasvim OK. Nije glomazna (meni je to jako bitno - povraca mi se od samog pogleda na one gigabajt-stajl karte sa shurnajst propelera), DVI, HDMI, DP...
Evo ti samo pogledaj heat-pipe, ofarbali su ga u boju bakra, na ozbiljnim kartama i hladnjacima to je hromirano.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.