Pozdrav drugari, nije me dugo bilo, a i mislio sam da vise nikad necu obnavljati racunar ali je ipak dosao na red, uzeo sam juce socet 1200 i intel i5 10400f i 16gb ddr4 hyperx
Treba mi savet koju grafiku uzeti do jedno 200e
Imam radeon 5970 2gb ali on nece da radi na ovoj ploci Treba neka novija
... meni su sve isti q, jedina razlika je da li imaju jedan ili dva ventilatora, koliko koštaju i kolika je garancija, dakle, tržišne varijacije gde i od koga kupuješ. Ovo sve pod uslovom da nemaš i da nećeš uskoro kupovati monitor preko full HD-a - 4k ili 8k... Ovde (na forumu) u tom cenovnom rangu preporučuju 570 i 580 od atija i to sa 8Gb vram-a.... ja sam stari ali ne i isključivi amd-radeonovac, pa sam kupio gtx super u ovom slučaju. Smešna potrošnja i zagrevanje, tišina, novija arhitektura i instrukcije.... tako da 4Gb VRAM-a na samo FULL HD monitoru ne predstavlja ograničenje. Naprotiv.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.