Interesujme vasa misljenja, saveti sta je neki optimum za bust buy od 20`wide, drugar ima neki ASUS od 170evra i prezadovoljan je, pa me interesuje kakav je i on, dal vredi davati 200+ evra za neke skuplje modele, jel ima primetnih razlika pri normalnoj upotrebi ?
Mada ni LG nije los, ali ga Asus sije jer je jeftiniji. Imao sam oba na stolu Asus vs Lg i poptpuno su isti po kvalitetu, s` tim sto je Asus znacajno jeftiniji i (subjektivno misljenje) lepsi.
Podjednako sam bio zadovoljan sa oba. 206wt je druga klasa monitora i njega znacajno ubija Samsungov 206BW, koji je malo skuplji ali neuporedivo kvalitetniji, zato ga nemoj uzimati u razmatranje.
aha ok, a koja je razlika u kvalitetu slike, koliko mi je bitno da ima DVI izlaz ako vec imam adapter koji ce iz graficke da ide u monitor koji i ne podrzava DVI ?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.