Pozz svima . Zanima me neko misljenje eventualno o doticnoj kartici sobzirom da sam po istrazivanjima zakljucio da bi trebalo da bude najbrza kartica od svih iz 2080TI serije. Priznacu karticu uzimam za gejming jer planiram da mozda predjem na neki 4k u buducnosti pa da budem miran . Neko misljenje ili eventualno sugestija bi bila ok sobzirom da kartica nije bas jeftina ali ajde da kazemo vredi.
je blizu bolje cekaj. Ja nisam mogao da cekam jer mi je crkla 980Ti, al da nije cekao bih amper. Ta karta je sigurno zver, Zotac AMP extreme su dobra serija, al strpi se jos malo neces se pokajati.
AMD Ryzen 3900x Asrock Taichi X570 Noctua NH D-14 HyperX Predator 16GB CM H500P Mesh Seasonic Prime Ultra Gold 750W MSI GF RTX 2070 Super Gaming Z Trio Adata XPG SX8200 256GB
Ali kao retko kada, moram da se slozim sa opcijom SACEKAJ, jer ce 3080ti da bude brutalna. Cena ce joj biti mozda malo jaca nego sada 2080ti, ali su joj performanse brutalne. Odavno nije vidjen toliki skok performansi izmedju novih generacija NV kartica. Ako hoces prelazno resenje, kupi polovnu 1080ti. 2080ti se nikako ne isplati, bice ti zao.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.