Malo cudno pitanje-ako coveka bole ledja i noge-kolena kako da uopste postavi monitor da moze da radi a da ne sedi-jedino da ga stavi u visini ociju u stojecem stavu-ima li neko ideju.
Zavisi koliko si visok, jedno 5-6 enciklopedia ispod monitora, možda i hoklica. :) Imaš nosače monitora sa podesivom visinom u Tehnom...
:: Malo cudno pitanje-ako coveka bole ledja i noge-kolena kako da uopste postavi monitor da moze da radi a da ne sedi-jedino da ga stavi u visini ociju u stojecem stavu-ima li neko ideju ::
Iz nekog licnog ugla, meni je najudobnije ako podesim da visina sredine monitora bude u ravni mog pogleda, tj. u ravni glave dok sedim. Tako se najprijatnije osecam. Inace, imam 27` Samsung sa dosta podignutim postoljem (S27C750) i tek kada sam ga dobio i stavio sam provalio koliko mi je prirodnije. Inace, u prvog dana mi je bilo neobicno, posle super.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Uzmi nosač kako tebi odgovara. Sjedeći, polusjedeći ili ležeći, nema pravila kako TI vidiš. Svi smo različiti. Ja sam uzeo 2 nosača sa 3 zgloba i postavio na plafon. Košta oko 7000 din iz Kine, a kod nas oko 8 600 din. Bilo u Dr. Techno u Novom Sadu kod Naftagasove zgrade.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Znaci prakticno pravi vrat i ruke da ne vise i hemoroidi da su ispravni-mada bi moglo i stojeci stav kao nekad u internet kaficima-stojis,radis i pijes pice-kafu i da traje 30 do 60 minuta.
Za oci najbolje je da ti ceo ekran monitora ne pokriva vidno polje
05.05.2020. 21:48
status: user broj poruka: 7723
znaci ,pogled da ti se pruza malo iznad vrha monitora ,kazu da je to najbolje da se ne kvari vid ,jer oci se ne navikavaju samo na blizinu nego i na daljinu.E sad to mozes da postignes ako ti monitor ima spustanje i podizanje iza ili ako nema nabavi neki nosac po vesa standardu .
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.