Upravo tako, dodaj još malo i kupi ASUS 1950pro! Best Buy u tom cenovnom rangu, nemaš DX10 ali zato tera DX9 na maximumu u velikom broju igara. Jedino se grca na Crysisu, naravno.
ja npr cekam 1 decembar i platu pa cu da uzmem saphhire 2600xt 256ddr4, asus zeza ventilator tj mora se instalira neki asusov programacic, (vidi na ovom forumu imas kako se zove, zaboravio sam,jebemliga) pa tek ondam moze da vrti ventilator kako treba)
inace link ovaj gore za uporedjivanje je ok ali nije to tacno u smislu sto se kartice razlikuju od proizvodjaca do prioizvodjaca npr saphhirova radi na 2200mhz a ne na 1100 mhz kao sto je navedeno u testu...
1100x2=2200MHz...Ili mozda ne..To se mnozi sa dva,tako da je test tacan a i podaci u njemu..
@adamadam
GTS je bolji,malo,ali je ipak osetno....
@lovkov
Tesko ce naci novi 1950pro,a i to je zastarela kartica,tako da je bolje da uzme 2600xt..Mozda je ova starija bolja,al posto moze naci samo polovnu,2600xt se vishe isplati...pozzz
Tesko ce naci novi 1950pro,a i to je zastarela kartica,tako da je bolje da uzme 2600xt..Mozda je ova starija bolja,al posto moze naci samo polovnu,2600xt se vishe isplati...pozzz
Potpuno nove. Imaš ih pod komponentama, pa ja sam kupio upravo ovu Asusovu pre 2 nedelje. A ako koza laže, rog ne laže:
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.