Zna li neko koja je odprilike normalna temperatura u igrama? Znam da je sada vreme toplije ali temp je isla do 75-76 stepeni. Zamenio sam pastu (uzeo neku od 300 dinara za onaj spric) i odmah probao, ali temp. je pala samo za 4-5 stepeni. Do skoro je plafon bila 68-69.
Onda verovatno zbog temperature vazduha. Nemam klimu u sobi, a bas je toplo ovih dana, + ima dosta prasine na kulerima od kucista. Malo cu to na kompresor, pa cu videti posle...
Sve je to u normali. Jbg, nije isto kada fan uduvava na hladnjak g. kartice ambijentalni vazduh od 18 ili 25C, pa prema tome tolike i temperature. Uz malo prasine i eto. Ali nista kriticno u svakom slucaju, cepaj i ne obraci paznju na to. Ucinio si sve sto si mogao, samo jos malo oduvaj prasinu i to je to ili montiraj klimu :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.