Koji je po vama najbolji iz te grupe modela? Cuo sam da su MW221U imali neke problema sa artefaktima, jel to reseno? Kako se kotiraju ovi novi 222S i 222U ?
...za jedine artifakte koje ja znam, su duhovi pri ukljucenom Splendid modu pri brzoj promeni slike na monitorima sa starijim firmware-om, i to do, cini mi se, Aprila 2007! Nemojte me drzati za rec, ali posle tog datuma sve je reseno, i monitori rade besprekorno!
Ja imam mw221u i extra je. Poredio sam ga sa LG (ne secam se modela) sa 2000:1 kontrastom i ovaj ima bolju sliku. 222s je dosta obogaljen losija je slika i nema DVI, vec za 222u ne znam ali bi trebao uskoro i njega da dobijem, pa cu da javim kakav je. Jedini problem sa 221u je sto ima slabiju vidljivost iz uglova, ali zanemarljivo u odnosu na to koliko je dobra slika.
Jeste, nasao sam na netu. Bilo je problema, koje su ljudi resavali iskljucivanjem RTA, ali se onda pojavio novi firmware. Kako da proverim da li je unutra nova verzija firmware-a? Verovatno postoji open neki service menu, i sta treba da trazim?
Ok znaci 222s otpada, jeftin je jer je uociljivo losiji. Jos samo da vidim ovaj 222u- cini mi se potpuno isti kao mw221u samo sto ima dinamicki kontrast i ...laksi je kilo ipo :)
Dyco, kako se gleda skriveni meni, koja verzija firmware-a je dobra?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.