Znaci, klasika. Da bude sto brzi i sa sto manje reklama. Koristim neko vreme Free Ad Blocker ceo pretrazivac, ali nisam zadovoljan. Ima milion mana i zakucavanja.
Ryzen 2600 R 570, GTX 1070 Acer KG251QDbmiipx 240hz
Chromium-based, brz isto kao i chrome, skoro isti dizajn, ali ima podrsku za chrome desktop addonove. Ja sam stavio uBlock Origin na njega i ne pamtim kada sam video reklamu tokom surfa.
podrzan i verifikovan od google-a. Pusta video klipove extra, sam rotira ekran kad treba i kako treba, nema reklama ( bar ih ja nisam video za 2 god koriscenja ), pamti sve zvio a i ne mora zavisi kako ga podesis. Sto se brzine tice meni ok, chrome je malo brzi. I sto je najvaznije svo djubre mozes da pogasis i da ti ostane samo pocetni ekran bez ikakvih dodataka ( vesti i ostalih gluposti ) ima ugradjen Ad blocker koji fino radi posao.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.