Imam mali problem. Kupila sam ovu tv kartu pre nekoliko dana. Problem se javlja kada hocu da pojacam ili stisam ton skala se pomera ali jacina tona se ne menja. Zamolila bih da mi neko pomogne. Hvala unapred!
Ima(o)m isti problem. Posto sam TV kartu povezao na Creativ Audigy zvucnu nemoguce je kontrolisati zvuk preko same TV kartice.Pa sada,ako i ti imas neintegrisanu zvucnu verovatno ces morati da zvuk kontrolises preko samih zvucnika.
Problem je u tome što kontrolišeš (pojačavaš) zvuk na izvoru na koji nije zakačena tvoja TV kartica). Inače i ja imam Creative Audigy i PVR3000 i nemam problema.
Uđeš lepo u RVR-u u configuration pa Device Settings, pa u Audio-Out Control line izaberi izvor na koji si zakačila kablić koji povezuje Tuner i Audio karticu. (to je uglavnom ilii AUX ili Analog mix). Ako nisi sigurna, probaj. Ako ti se zvuk ne čuje ni sa jednom izabranom Line-In opcijom. onda kablić nisi ni stavila, ili nije uboden kako trebe (sumnjam da je umro kabl.)
Na maticnoj ploci postoji samo jedan ulaz za taj mali kablic, i da nije dobro prikopcan pretpostavljam da ton ne bi uopste radio. Znaci ton imam, samo ne mogu da pojacavam i stisavam ni na daljinskom ni kada kliknem na samom playeru na volume control. Zvucna je integrisana.
:: :: Ima(o)m isti problem. Posto sam TV kartu povezao na Creativ Audigy zvucnu nemoguce je kontrolisati zvuk preko same TV kartice.Pa sada,ako i ti imas neintegrisanu zvucnu verovatno ces morati da zvuk kontrolises preko samih zvucnika :: :: To je poznata boljka creativ audigy kartica. konfrontira se sa tv kartom. probaj samo da zamenis slot u koji je ubodena, nekima je uspelo tako. Jel peglas COD 4?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.