U svakom slucaju, po meni je bolja kupovina nego RTX kartice, mada bih licno isao na nesto jace bez RT. Mislim da je premali skok performansi da opravda upgrade. A RT preskup i prevelik performance penalty da opravda kvalitet prikaza u 3-4 igre za sada.
Pravi skok kvaliteta grafike vecine naslova ce se pojaviti tek sa izlaskom novih konzola, ko ne namerava da kupuje nov monitor a igre mu sljakaju kako treba sada sa 1060-1070, tesko da ce imati neki debeli razlog da se ponovi grafom do tada. A najbolji bang for the buck je negde u drugoj godini (ili pocetkom iste) posle izlaska generacije konzole, kada developeri ukapiraju kako da je uposle a NV ili AMD. Do tada - na kasicicu.
Ova karta je dobra, ali kada bi postojala u vakumu i kada ne bi bilo ni jedne druge kartice.
Odlicna je u 1080p/60fps, ali opet i 1060 i amd-ove karte su tu, i jos su povoljnije, a na 1440p bas i ne moze da dostigne 60fps bez ozbiljnog obaranja detalja. Tako da ono, gledam sada slike i jeste, brza je, 1060 pravi 30fps a ova 37. Zaista brza kartica ali ni jedna ni druga nisu dovoljne za fluidan gaming na tim podesavanjima.
Na kasicicu do nove generacije konzola. Mada, vidim da amd obara cene, pa makar je to dobro u celoj ovoj prici :)
Bez pada cena ova kartica ne moze da bude best buy.
Zar je toliko bolesno trziste postalo. Mi smo u prelaznom periodu iz vremena kada je imalo najnoviju karticu 60-70% jacu bilo ekstra u vreme kada ti se smeju zato sto plastis 1500 eura za novu karticu. Za te pare kupim Glock 17 nov i Yamaha YZ 250cc WR 1991 moj omiljeni motorcic. Plus brdo polovnih rezervnih delova.
Znaci neunistiv motorcic za sela i male gradice, za 6 meseci naucis da ga kompletno popravljas cistis itd. Moze i 125cc ko nema pare ali 250cc je prava stvar.
i7-5820K 4.5/4.0 Rampage V E10 Monoblock Dominator Platinum 2666 ASUS 1080Ti Poseidon Sound Blaster ZxR Samsung 970EVO/870EVO 1TB EVGA 1200P2 Lian Li PC-O11 WXC
ova 1660ti je cisto napravljena da muze pare debilima, 300e !? boze svasta, MAX cena je trebala da bude do 250e. Ko ima 1070(1070ti) ova 1660ti je bezpotrebna skroz.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647261. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.