Ja sam ovde bas nedavno nekom preporucio monitor koji sam i sam skoro kupio i vise sam nego zadovoljan. HP27x 144hz VA curved panel freesync, uparen sa RX 590. 1080p
Kako ide to sada oko tih panela, malo sam ispao iz stosa kad su kompjuteri u pitanju. Gde se IPS tu svrstava? Govorim o nekoj budzetskoj varijanti, dakle 300-400e. Pozdrav
Obavezno proveriti svaki model. Ja sam istrazivao za sebe i utvrdio da veliki broj modela na koje sam racunao imaju greske na koje se zali veliki broj ljudi. Ispalo je teze nego sto sam mislio.
Ovaj sam nasao u hp radnji. Na nekoj akciji. Ima neke mane mozda?
:: :: Ja sam ovde bas nedavno nekom preporucio monitor koji sam i sam skoro kupio i vise sam nego zadovoljan. HP27x 144hz VA curved panel freesync, uparen sa RX 590. 1080 :: :: ::
Vidim da ga ima za 30000 din u radnji na novom beogradu.
:: :: Ja sam ovde bas nedavno nekom preporucio monitor koji sam i sam skoro kupio i vise sam nego zadovoljan. HP27x 144hz VA curved panel freesync, uparen sa RX 590. 1080 :: :: ::
:: :: Za te pare možeš 27` 2K 144hz VA panel da nadješ :: :: :: Lagani gaming wow, wot, lol, tomb raider :: :: :: :: :: :: :: Nisi rekao za koju svrhu ti treba monitor. Za početak preskoči TN i 1080p modele.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.