...ja iskreno nisam ni planirao da trazim vise od 70e, ali vidim da ima svega i svacega... a cisto mi je zbog upgradea na RX580/590 ili eventualno da uzmem polovnu Vega56/64
pa moras da odlucis, nije ti bas poredjenje rx580 ili Vega 56, Vega je dosta jaka graficka, i biju po usima sa cenom, za RX580 ti nece biti neka doplata velika, za Vegu ce biti, ali ako imas para normalno da treba na Vegu da se ide ili gtx1070, i ja sam Vegu razmatrao ali je prevelika cena.
:: ...ja iskreno nisam ni planirao da trazim vise od 70e, ali vidim da ima svega i svacega... a cisto mi je zbog upgradea na RX580/590 ili eventualno da uzmem polovnu Vega56/6 :: ::
...nesto sam gledao danas, mislim realno ne volim da placam kompanijama koje boli ona stvar za potrosace, ali 350jura za RTX 2060 nije uopste losa ponuda, a meni generalno treba za 1080p
Vase misljenje?
el gledas novu karticu da uzmes ?? onda je ok mislim cena, ako je karta bolja od 1070 onda je to dobar izbor, ali nemoj da racunas na RTX ON opciju sa 2060 zasrali su skroz, karta je djubre neoptimizovano(ili je jednostavno slaba) da tera RTX opciju na ukljuceno, pogledaj testove, ako je 1070ca nesto slabija od 2060 ali jeftinija onda je bolji izbor(zaboravio sam kolike su razlike u performansama, jebes RTX ON).
Na oglasima sam nalazio za 250e 1070 sa garancijom, sto je ok kupovina.
:: ...nesto sam gledao danas, mislim realno ne volim da placam kompanijama koje boli ona stvar za potrosace, ali 350jura za RTX 2060 nije uopste losa ponuda, a meni generalno treba za 1080 :: :: Vase misljenje ::
Imam sličan problem kao ti, hteo bih da prodam relativno uporedivu karticu, Radeon HD 7950 3GB. Stavio sam ga za 69€, koliko sam video na KP, nema ponuđene jače kartice za manje pare, mada bih spustio još ako treba.
Teraj taj Corsair i nadalje, nova kartica ti ne troši ništa više od stare (trebalo bi da troši čak i malo manje), a, iako ništa nije večno, kvalitetna napajanja traju.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.