Uzeo sam pre pola godine graficku Asus GTX1060 3GB u E..iju. Problem je katastrofalni coil whine, koji graficku cini gotovo neupotrebljivom u nocnim satima, pod punim opterecenjem. Ne moze zena da mi spava od zujanja. Znam da ovo u sustini ne podleze garanciji, ali jako je iritantno i moracu da je nosim nazad. Da li je neko imao slican problem? Koja su moja prava kao potrosava u ovom slucaju? Da li mogu da trazim drugu karticu ili refundaciju novca?
:: Pozdrav svima, :: :: Uzeo sam pre pola godine graficku Asus GTX1060 3GB u E..iju. :: Problem je katastrofalni coil whine, koji graficku cini gotovo neupotrebljivom u nocnim satima, pod punim opterecenjem. Ne moze zena da mi spava od zujanja. Znam da ovo u sustini ne podleze garanciji, ali jako je iritantno i moracu da je nosim nazad :: Da li je neko imao slican problem :: Koja su moja prava kao potrosava u ovom slucaju :: Da li mogu da trazim drugu karticu ili refundaciju novca :: :: Hvala unapre ::
http://zastitapotrosaca.gov.rs/najcesci-problemi-resenja.php?naslov=garancija-trgovca Po nekom clanu imaju pravo cak da ti zamene nekom odgovarajucom slicnom, posle tih 6 meseci. U sustini nigde tebi ne pise da to treba da cvili ili da ne cvili, tako da to ne znam da li podleze garanciji, sto rece kolega jedino da je drndas dok ne bude skroz ispustila dusu
ASUS STRIX B450-F Ryzen 2600 CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x8GB PREDATOR @3600 Gigabyte WF GTX 1060 3GB KINGSTON A400 480GB CM Storm Trooper
:: Ubijes je totalno pa je reklamiras. Ovako nista :: http://valid.x86.fr/mtpu4 :: :: :: Pozdrav svima, :: :: :: :: Uzeo sam pre pola godine graficku Asus GTX1060 3GB u E..iju. :: :: Problem je katastrofalni coil whine, koji graficku cini gotovo neupotrebljivom u nocnim satima, pod punim opterecenjem. Ne moze zena da mi spava od zujanja. Znam da ovo u sustini ne podleze garanciji, ali jako je iritantno i moracu da je nosim nazad :: :: Da li je neko imao slican problem :: :: Koja su moja prava kao potrosava u ovom slucaju :: :: Da li mogu da trazim drugu karticu ili refundaciju novca :: :: :: :: Hvala unapre :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.