Sa velikim M. Koliko je za sada vidljivo, nasvirane frekvencije do grla, i računa se u grejna tela. Za sada, rekoh. Dakle, samo cena će da ga (i izumiranje kriptocrva) nametne.
Hvala za lepe vesti, nego nesto si se zadrzao tamo malo duze Jel radi tamo skype? :P
@Wlado, gde si procitao informacije o DDR5, odakle ti to da ce uskoro izlaziti?
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Di ste bre, ljudi, pa je l moram ja iz Kine da postujem vesti, sto mu gromova :D Lepe vesti od deke, pa da vidimo i to cudo . :: :: https://goo.gl/9q6Uzk
E bro, ne da mi se nazad, nikako! .) za sad sve kul, planiram svasta nesto, videcemo dokle ce doguram! .) Btw, ne koristim skipi, samo viber :D Saljem ti br u private, pa se cujemo :)
RADEON CE BITI POTUCEN OD STRANE MOG GTX1080TI POSEIDONA, TVRDIM. JEDVA CEKAM DA SE POJAVE TESTOVI DA SE MERI BENCHMARK. DA LI CE MOJA CHIP STAR 2 GODINE MASAKRIRATI NOVI RADEON???
I, sta ces da uradis ako nisi u pravu? Ako radeon VII bude jaci i jedan jedini %?
Intel core i7 2600 @4.2GHz Gigabyte ga-z77-DS3H / 16GB DDR3 Excelram 1600MHz / PowerColor AMD r9 280x TurboDuo - PowerColor ATI 4870 1GB BKP / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Razer Destructor II
:: RADEON CE BITI POTUCEN OD STRANE MOG GTX1080TI POSEIDONA, TVRDIM :: JEDVA CEKAM DA SE POJAVE TESTOVI DA SE MERI BENCHMARK :: DA LI CE MOJA CHIP STAR 2 GODINE MASAKRIRATI NOVI RADEON?? ::
Ne verujem da ce biti. Manipulisace pojedinim naslovima, driverima, ovo ono. Ne moze AMD da stigne RTX2080 a moja je brza od referentne RTX2080 za vrlo malo. AMD ceka ponizenje od strane moje karte.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.