Sapphire r7 265 ispustio svoju plemenitu dusu . Potreban savet sta uzeti kao zamenu u rangu, novo, polovno ? Ostatak konfiguracije : pentium 3258, asus b85 gamer, 4x2gb kingston grey, lc600h, samsung ssd.
Hvala na odgovorima. Pentium pre 2-3 god. uzet kao privremeno resenje uradjen oc na 4ghz i to odradjuje odlican posao tako da nisam imao potrebe da ga menjam. Za igre se nema vremena odigram povremeno po koju partiju wot-a i to je to. Ako budem resio da menjam vrv cu menjati sve pa na neki ryzen ali trenutno nisam imao potrebe za tim. Videcu kako se krecu cene novih/polovnih pa cu vec odabrati nesto.
Ne znam, sumnjivo mi to. To je inace karta za mining. Sigurno ide bez kutije i ostalog sto dolazi. Ali, ako je nova i daju 2 god. garancije, mozda i nije lose resenje.
Kad se karta pojavila pre mesec ipo dva nije bilo ove verzije mi.U medjuvremenu vidim da stoji i ona al mi nije jasna razlika jer su apsolutno iste osim što jedna ide bulk i sa 3 meseca garancije.Jedino što mi ponovo pada na pamet je da su fabricki reparirane.
______________________________________________________________________ ASUS TUF X299 MARK 1 - i7 7820X 4.5 GHz - CORSAIR H115i PRO RGB - 2xGIGABYTE GTX 1080 G1 8Gb - 32Gb KHX SAVAGE 2666 CL13 - SAMSUNG 850 PRO 256Gb+850 EVO 128Gb - SS FOCUS PLUS GOLD
:: Da ne rizikujem sa polovnom ide placanje na rate za novu samo je pitanje koju od ovih da uzmem? :: Cena je tu negde (radnja na e) :: :: 1. GTX1050 Gigabyte OC 2GB DDR5.... 19 :: 2. GTX1050 MSI 2GB Aero OC ITX.... 17 :: 3. RX560 Powercolor 4GB GDDR5.... 17 :: ::
Fino, nije losa kartica, dosta je bolja od te sto si imao, ja sma je probao skoro nije nesto mnogo jaka da izvlaci 50-60fps konstantno, nesto je jaca od ove moje, sad mi je na probi trenutno 1060 6gb, i kartica kida, bas je primetna razlika izmedju nje i 1050ti. Lepo ce da te posluzi, uzivaj. :)
Zavisi koja je cena, ako je do 200e ili nesto ispod, onda vredi, jer nema druga grafika za tu cenu koja bi mogla da joj parira u odnosu na ono sto pruza 1060 6gb.
1060 6 gb ili rx 580 8 gb,nista ispod se ne bi trebao da uzimas,imaš ih nove za 34-36000 u EMMI-u,na kupujem-prodajem su malo i jeftinije.Ne verujem da ce im nesto znatno padati cena.Kad izadje nova serija ove ce da povuku tako da kako god da okrenes bez 250 eura nema dobre nove grafike dok polovnih imaš da biraš na kupujem-prodajem čak i sa jos malo garancije.Mslim da moze i 1070 da se izbunari polovna za 250 eura...Čak ako imaš veliko kućište i dobro napajanje ima rx 590 8 gb fatboy za 36000.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.