Danas sam konacno presao na 1060 6GB sa 280X i u sustini jesam zadovoljan, al imam problem.
Sve je nekako bledje u poredjenju sa AMD kartom i isao sam u Nvidia Control panel pa sam spustio brightness sa 50% na 35% i opet ono sto je bilo crno kod AMD sad je bledo, poput task bara, wallpapera i sl.
Da li je neko vec vrsio neke kalibracije kako bi bila ista slika ili ima nekih saveta?
NVidia Control Panel -> Display -> Change resolution -> Output dynamic range -> Full
Inace vezano za sve nvidia graficke. ________________________________________________________________________ ASUS TUF X299 MARK 1 - i7 7820X 4.3 GHz - CORSAIR H115i PRO RGB - 2xGIGABYTE GTX 1080 G1 8Gb - 32Gb KHX SAVAGE 2666 CL13 - SAMSUNG 850 PRO 256Gb+850 EVO 128Gb - SS FOCUS PLUS GOLD
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.