Ovako dvoumim se koju grafu da kupim? Dal mi se isplati cekati novu 8800 gts 512mb ili da uzmem najbolju overklokovanu 8800gt 512mb? E sad kad one stizu kod nas de nek neko vidi pa nek javi?
Nova GTS ce biti jaca ali izgleda da ce biti oko 300e vise manje ( vise reko bi ) Mislim da ti je trenutno najbolje da uzmes neku pre-clocked 8800GT XFX,eVGA il sta vec.
:: Ovako dvoumim se koju grafu da kupim :: Dal mi se isplati cekati novu 8800 gts 512mb ili da uzmem najbolju overklokovanu 8800gt 512mb :: E sad kad one stizu kod nas de nek neko vidi pa nek javi :: Po onome što sam pročitao do sada (a pratim to), nova GTS će biti bolja od GTX, dakle, blizu Ultra karticama i trebala bi da košta oko 350⬠(ovo nije sigurno). A razlika između GT i novog GTS-a će biti taman toliko koliko je i cena veća. Što se nedostatka GT-a kod nas tiče, to je nešto što mi nije jasno. Po stranim sajtovima GT-a ima koliko ti duša ište. Moj ortak koji preprodaje računare je prodao četiri za manje od četiri sata i to u usr*nom Valjevu. Kaže mi da bi u petak trebao da se uveze veći kontigent GT-a, pa ga i ja nešto nišanim, da zamenim moj 8800GTS. No, videćemo...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Nije tacno da je mala dostupnost 8800gt samo kod nas, vec je to slucaj u celom svetu! Nvidia sada pokusava da resi taj problem ali mi se cini da ce to tesko ici, plus sto ce cena zasigurno biti veca!!!! NA nasu zalost naravno, pa mi se cini da je mozda pametnije sacekati jos nedelju dve i pazariti nove atijeve karte koje su odlicno prosle na testovima i cija ce dostupnost sigurno biti veca(bar su tako najavili) a cena ce biti manja, 3870 nekih 210eur, a 3850 170eur. Za te pare odlican ugodjaj u igricama i veoma pristojan frame rate u svim aktuelnim igricama, cak 30,40% veci od 8600gts. Sto je za 170 eur super, ja tipujem na nju!!! Moj je savet da se ne treba zaletati na najskuplje modele, jer ce vec pocetkom sledece godine izadji nove serije ciji ce model iz srednje klase biti brzi od danasnje ultre ili gt verzije!!!
Ne treba se zaletati..xexe...Pa ako se sada ne bude zaleteo i cekao novu seriju,kada izadje nova serija,neko drugi ce mu reci da se ne zalece,ve da lepo ko gospodin covek saceka noviju seriju i da uziva...I tako narednih milion godina..Znaci ako ima love za 8800gt,neka je naruci i ceka isporuku..a ako nema,neka ceka jeftinija AMD resenja...pozzz
Tako je to nekako, ipak, postoji neko vreme od mesec-dva kada je moguće kalkulisati i dobro proći pri kupovini - da se ne pazari preskupo a taman totalno zastarelo rešenje koje je nekom tamo uvozniku balast iz prošlosti. Ko čeka, taj umre. Kod grafa komanduje Komandant Mark, i nema odstupanja. Ili pratiš ili ispadaš. Poker. A, kad priviriš u novčanik, zovu te Žalosna Sova. Tako mi čukundede vrača i, svakako, jelenskih mi rogova.
Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 aktuelnih poruka...
:: Nije tacno da je mala dostupnost 8800gt samo kod nas, vec je to slucaj u celom svetu! Nvidia sada pokusava da resi taj problem ali mi se cini da ce to tesko ici, plus sto ce cena zasigurno biti veca!!! ::
Vidiš, na zapadu postoji nešto što se zove online kupovina. Sve što treba da uradiš je da je `staviš u korpu`, isprsiš se sa brojem kreditne kartice i uz malu (zaista malu) doplatu ti stigne na kućnu adresu. A ono što sam na brzaka našao je sledeće:
Znaci 8800gt cu da uzmem cim se pojavi ali samo neznam od kog proizvodaca najbolju klokovanu mislim da ce da radi izvrsno i slika ce da bude perfekt na Samsung 225MW ! Da nek neko javi cim se pojavi u srbiji nek otvori temu kod kog prizvodaca mogu da je kupim? HVALA...
Gledao sam na netu i video sam da je EVGA bolje klokovanu od XFX. EVGA-2000 mhz XFX-1900 mhz
Ali neznam trazio sam na internetu kod nas niko ne uvozi EVGA grafe do XFX uvoze !!! Uz XFX dolazi igra COH valjda je novi nastavak igre de nek neko proveri pa nek javi? Dok uz EVGA ne dolazi ni jedna igra tako sam barem ja video !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.