Sto si debil toliko? Imas sta drugo u zivotu? Osim da zracis ovde?
:: Isto gde i ona memorija :: :: :: :: Gde ima za 550e :: :: :: :: :: :: :: 1080 ( ti ) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sta je najbolje za gaming do 550e :: :: :: ::
:: ja bih isao na 1080, imas na oglasima od 420-550, Vegas64 nzm kako se pokazala, a ne bih trosio resurse na dve 580 bez potrebe :: :: :: :: :: :: :: Intel i7 3770 3.6Gh :: Ga-H77-D3 :: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: Sta je najbolje za gaming do 550e :: ::
Pa to si mogao da vidis i sam, ja sam ti dao normalan odgovor, a ti sto si shvatio pogresno, to je tvoj problem.
Ocigledno moram da crtam, napisao sam 1080 (ti), pitao si koja je najbolja opcija. Jel vidis da sam stavio `ti` u zagradu? To znaci da je to OPCIJA, tvoj izbor, indirektno sam to hteo da ti kazem, pa ti odluci, umesto sto me napadas.
:: Prvi normalan odgovor na forumu. Hvala covek :: :: :: :: ja bih isao na 1080, imas na oglasima od 420-550, Vegas64 nzm kako se pokazala, a ne bih trosio resurse na dve 580 bez potrebe :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i7 3770 3.6Gh :: :: Ga-H77-D3 :: :: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mh :: :: WD10EARS 1T :: :: WD1003FZEX 1T :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: Sta je najbolje za gaming do 550e :: :: ::
:: Pa to si mogao da vidis i sam, ja sam ti dao normalan odgovor, a ti sto si shvatio pogresno, to je tvoj problem. :: :: Ocigledno moram da crtam, napisao sam 1080 (ti), pitao si koja je najbolja opcija. Jel vidis da sam stavio `ti` u zagradu? To znaci da je to OPCIJA, tvoj izbor, indirektno sam to hteo da ti kazem, pa ti odluci, umesto sto me napadas :: :: :: :: Prvi normalan odgovor na forumu. Hvala covek :: :: :: :: :: :: :: ja bih isao na 1080, imas na oglasima od 420-550, Vegas64 nzm kako se pokazala, a ne bih trosio resurse na dve 580 bez potrebe :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i7 3770 3.6Gh :: :: :: Ga-H77-D3 :: :: :: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mh :: :: :: WD10EARS 1T :: :: :: WD1003FZEX 1T :: :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: :: :: Sta je najbolje za gaming do 550e :: :: :: ::
gde ima mesta za 550e bice i za x2, a i x3, tako da probaj, pa ako ne valja pokloni ili prodaj na istim oglasima, a od ovih `strucnjaaka` sto bi Ckalja rekao nema neke vajde, mogu samo da mrse *uda
p.s. mada bih ti ja savetovao da promenis namenu hardver-a, gledam te iste geJmere svaki dan, tu samo vetrovi duvaju medju loparima, deca zarobljena u telu odraslih ljudi
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: gde ima mesta za 550e bice i za x2, a i x3, tako da probaj, pa ako ne valja pokloni ili prodaj na istim oglasima, a od ovih `strucnjaaka` sto bi Ckalja rekao nema neke vajde, mogu samo da mrse *ud :: :: p.s :: mada bih ti ja savetovao da promenis namenu hardver-a, gledam te iste geJmere svaki dan, tu samo vetrovi duvaju medju loparima, deca zarobljena u telu odraslih ljud :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: ::
ne znam ko ti je taj, znam samo da kada ova devojka sa sluskama nesto zgresi dobije epitet markoni
za autora teme bacati pare na graficke da bi se na njima igrao je po meni totalani promasaj, neki 3d modeling, fotografija, video montaza, dizajn i sl. sto da ne (mozda i neko rudarenje). Mislim jaka masaina nije nikad na odmet moze se visestruko iskoristiti, onako amortizacija gotovo i da ne postoji, a vreme je pregazi za godiinu dve.
p.s. ako bas hoces da se odvalis u VR svetu ova abnerkova prica je realnija
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
ne znam ko ti je taj, znam samo da kada ova devojka sa sluskama nesto zgresi dobije epitet markoni
To mi je sigurno devojka iz snova.
:: ne znam ko ti je taj, znam samo da kada ova devojka sa sluskama nesto zgresi dobije epitet markon :: :: za autora tem :: bacati pare na graficke da bi se na njima igrao je po meni totalani promasaj, neki 3d modeling, fotografija, video montaza, dizajn i sl. sto da ne (mozda i neko rudarenje). Mislim jaka masaina nije nikad na odmet moze se visestruko iskoristiti, onako amortizacija gotovo i da ne postoji, a vreme je pregazi za godiinu dve :: :: p.s :: ako bas hoces da se odvalis u VR svetu ova abnerkova prica je realnij :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.