poslusao sam i prodao moju leadtek 8800gts 320 pa se pitam kad ce da stignu kod nas 8800gt kad ih ni napolje nema za lek.sta mislite koja je bolja varijanta msi 8800gt oc leadtek 8800gt exstreme xfx xxx model dali ce kod nas biti dovoljno izbora ili da jurim preko
Trenutno niko nema 8800gt..a ako se i budu pojavile za nedelju-dve,odmah ce se rasprodati..jer ima dosta ljudi koji su ih rezervisali..Znaci jedino da rezervises i da cekas..
OCz, zasto mislis da je bolji izbor EVGA? zar nije bolji XFX, mislim, fakticki, to su u stvari iste graficke, samo sa drugim slicicama...ali, koliko sam ja uspeo da primetim, XFX je bolja firma, a cene su teoretski jako slicne.
eVGA je bolja od XFX-a..Zapravo,to su dve veoma kvalitetne kompanije..Ali u ovom slucaju stvarno nema veze da li ce to biti eVga,XFX,Gainward,Asus ili cak MSI...pozz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.