Potrebno 20 komada novih kartica, koje nisu aktivirane, znači bukvalno NOVE, ne sa 10 dana rada. Da li ima kod nas ili kod susjeda jeftinije od 250 € ? Ili komadno da li ima +20 € po višoj cijeni.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
I ti ode u rudare moj operatore? Pitaj pmfrulez-a mozda ti izadje u susret, mada iskreno ja da sam na njegovom mestu ne bih sebi pravio konkurenciju, tako da batali. Cuj kralja RX 580 8 GB ispod 250 evra... Oces A6 za 5000 evra da ti dam? Al za jedno 15 godina =D
:: Potrebno 20 komada novih kartica, koje nisu aktivirane, znači bukvalno NOVE, ne sa 10 dana rada. Da li ima kod nas ili kod susjeda jeftinije od 250 € :: Ili komadno da li ima +20 € po višoj cijeni :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.