Imama jednu gt610 koja dize cist system ali kada instaliram drajvere dobijem na monitoru nosignal ?
Druga karta je gt 630 koja kada sa ubaci u pcie slot radi savrseno ako proradi iz prve ...uglavnom se sve svodi da ubacivanje u slot i resetovanje kompa dok ne proradi ...mozda je problem u portovima ?
Bice da je ploca problem, treba da je odneses u servis, moguce da je chipset. Javi se na PM da ti posaljem link ka profi servisu, da ne bih pisao ovde, posto nekima smeta da ostavljam reklamu.
:: :: Imama jednu gt610 koja dize cist system ali kada instaliram drajvere dobijem na monitoru nosignal ? :: :: Druga karta je gt 630 koja kada sa ubaci u pcie slot radi savrseno ako proradi iz prve ...uglavnom se sve svodi da ubacivanje u slot i resetovanje kompa dok ne proradi ...mozda je problem u portovima :: :: Da li se neko bavi ovime ,popravlja sta vec :: :: Hvala
ovako resio sam problem kod gt630 ..razlog je dvi ,da li je klimav da li neki pin nije ok unutar konektora pa sam morao da drmam malo dok se ne namesti ... mislim na konektor dvi koji je na grafickoj
sto se tice gt610 i dalje safeboot ok ,vidi graficku u device manager ali cim pocnem instalaciju nvidia drivera na 50% dobijem crn monitor i no signal
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.