Odes u radio klub i kupis tecno srebro iili tecni bakar sve jedno je sta nadjes od ove dve stvari. Druga stvar koja ti je potrebma je nek dobra lupa, jedna cackalica i najvaznije MIRNA RUKA :)))). Nikakve lemilice ne dolaze i obzir nemoj ni da pokusavas , samo ovo sto sam ti rekao Ova hiruska intrevencija bi trebalo da prodje bez problema ako odradis sve kako treba, i sve bude ok kao da s nista nije dodgodilo. Naravno ako je samo taj vod ostecen. Ili odnesi u neki PC servis, mozda ti je to i najbolje, pa neka ti oni urade.
Uslikaj ostecenje... ne verujem da je mogao toliko da obogalji klestima... ako jeste - ima ko moze da uradi - servsi po bgd - ja im ne bih dao... posalji fotku - pa da vidim ko moze...
Probaj da trazis, naci ces... There are no fools... Just people ignoring knowledge...
A jel si probao da li radi ploca? Ja sam isto tako srafcigerom pri menjanju procesora lupio po vodu.Lepo se vidi ostecenje ali mi sve radi normalno. a sta ti ja znam...
jasno mi je da lemilica ne dolazi u obzir to sam mu i ja odma rekao,mislim moze al to ce da vuce verovatno i vise struje i bla bla..oticicu do radio kluba da vidim sta ce da mi ponude pa cu resiti tako problem ,hvala na idejama i pomoci... ne mozes sve da znas....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.